Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek az emberek mit gondolnak,...

Ezek az emberek mit gondolnak, miért veszik ennyire félvállról a védekezést?

Figyelt kérdés
Ma volt a tévében,. hogy sokan kimentek napozni, gyülekezni stb., sokakon maszk sem volt. Aztán majd ezek sírnak a legjobban. ha kórházba kerülnek. Hogy lehetnek felnőtt emberek ennyire felelőtlenek?

2021. márc. 29. 20:52
1 2 3 4
 31/31 valaki : ***** válasza:
81%

Tavaly ilyenkor mindenki "lelkes" volt. Én nem pánikoltam, de betartottam, amit kellett. Ennek ellenére azt hittem, leokádom a laptopomat ha még egy "vigyázzunk egymásra ❤️" posztot meglátok. Mindenki azt hitte, összefogással minden meg fog változni. És nem... Mindezek ellenére eljött a második és harmadik hullám. Ne feledjük, hogy hányan munkanélküliek emiatt. Stressz. Hányan nem lettek ellátva a kórházban... Azért utalnék arra az apró bökkenőre hogy most a káosz közepén előbb jutsz be a kórházba nem koronásként, mint tavasszal, napi 30 koronavírusos mellett. Emlékeztek? Mikor kirúgdosták a betegeket a semmiért, hagytak megrohadni, ha nem koronás voltál...? És az idősek. Őket sajnálom leginkább. Le kell mondaniuk az életük értelméről, hogy élhessenek. És nem biztos, hogy ezt akarják.

Azt már meg se említem, hogy az oltás akkora megoldás, hogy amúgy ferőzöl és fertőződhetsz.

Csoda, hogy csalódottak az emberek és nem hisznek abban, hogy jobb lesz, megéri betartsni a szabályokat?

2021. márc. 31. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!