Ezek az emberek mit gondolnak, miért veszik ennyire félvállról a védekezést?
Ha otthon maradsz, akkor nem veszélyeztetlek :D
Ezt a beledöglést meg hagyjuk már, a betegek 3 %-a hal bele. Úgy csináltok, mintha amúgy nem halna meg heti ~2.000 ember. Sőt, 2019. 01. 28 - 02. 03. között 3.384 ember halt meg, míg 2021. 03. 01. és 07. között 2.838. Pedig 2019 januárjában még messze nem volt koronavírus (hiszti).
#22 "Úgy csináltok, mintha amúgy nem halna meg heti ~2.000 ember."
Ja, csak most a koronavírusba egyedül halnak meg ennyien, az összes többi halálokon felül pluszban. Amúgy meg nem értem, hogy minek kell itt számokkal dobálózni, hogy "csak ennyi meg annyi százalék hal meg". Na és ha az a "csak ennyi" ember pont a te legközelebbi szeretted, családtagod lesz? Akkor is ugyanígy fogsz gondolkodni? Ha még simán éltek volna évtizedekig, de most belehalnak a koronavírusba, akkor ez téged kicsit sem hat meg? Ha nem, akkor tudnám ajánlani a pszichiátert, mert ez nem normális dolog.
"Ja, csak most a koronavírusba egyedül halnak meg ennyien,"
Ahogy a mondatom második felében említettem, idén márciusban kevesebben haltak meg, mint 2019 februárjában. Szóval nem tudom, hogy hol az a sok többlet halott, ha 546 fővel KEVESEBB halt meg most, a járvány alatt.
A szeretteimmel sem érdemes fenyegetőzni, mert egyrészt mindegyikük nátha jellegű tüneteket produkál, másrészt ez a legálszentebb kifogás. Ha valaki a koronavírusba hal bele, akkor "jajj, szegény, emlékezzünk értünk 1 perc néma csenddel", de ha az egészségügy lezüllesztése vagy a járóbeteg ellátás és szűrővizsgálatok szüneteltetésének következményeként, akkor "ja, hát most a covidosok a fontosak, minden más ráér".
"Ja, csak most a koronavírusba egyedül halnak meg ennyien, az összes többi halálokon felül pluszban."
Nem igaz. Mindenkit beleszámolnak, akinek a halála előtt volt valaha pozitív tesztje, függetlenül attól, hogy mi okozta a halálát, tehát egy részük egyébként is meghalt volna. Ha itt nézegeted kicsit az Alapbetegségek oszlopot, abból az valószínűsíthető, hogy elég tekintélyes részük:
21
Mivel veszélyezteti a másikat?Azzal hogy szabadon akár élni?Az oké hogy te már közel vagy a 100-hoz és nem bírsz kimenni a házból se de ne eroltesd rá másra a te nyavalyadat a tudatlanságod miatt
27
Minek olvassak utána? Én értek mindent
29
Nem fertőz itt senki semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!