Ezek az emberek mit gondolnak, miért veszik ennyire félvállról a védekezést?
Figyelt kérdés
Ma volt a tévében,. hogy sokan kimentek napozni, gyülekezni stb., sokakon maszk sem volt. Aztán majd ezek sírnak a legjobban. ha kórházba kerülnek. Hogy lehetnek felnőtt emberek ennyire felelőtlenek?2021. márc. 29. 20:52
11/31 Shitworld válasza:
Na és akik vallási indíttatással esetleg anyagi helyzetük javításának érdekében csináltak 7-8 gyereket. Õk miért?
12/31 anonim válasza:
Miért kerülnének kórházba?A nem létező humbuk szar miatt?
13/31 anonim válasza:
6-nak
Ilyen képeket az elmúlt 20 évben bármikor lehetett a kórházakban az egyes betegekről készíteni. Ettől kéne most megijedni?
14/31 anonim válasza:
#15 Igen, mert a covid előtt köztudomásúan senki nem volt beteg és mindenki örökké élt. Ha mást állítasz, akkor vírustagadó, laposföldes, konteós és nagyigyilkos vagy :D
15/31 anonim válasza:
14
Látom ellogtad azokat a földrajz órákat amikor a Föld alakjáról volt szó
16/31 anonim válasza:
Ott a pont. Ezt a köztudott tényt nem vettem figyelembe. 😂
17/31 anonim válasza:
"Ma volt a tévében"
Nincs több kérdésem.
18/31 A kérdező kommentje:
17: Megnyugtatlak, a Neten is volt. Erre már nem tudsz mit lépni, ugye? :o)
2021. márc. 30. 19:32
19/31 anonim válasza:
Én a neten arról is olvastam, hogy a dihidrogén-monoxid évente mennyi ember halálát okozza, és milyen környezetpusztító hatása van. Mégsem tiltják be.
20/31 anonim válasza:
Ha ennyire félsz, akkor #maradjotthon, a többi meg vállalja ezt a hihetetlen nagy kockázatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!