Kokakólalájt kérdése:
A vezér hogy fogja beadagolni a fiataloknak, hogy valószínűleg egész nyáron otthon kell ülniük?
Figyelt kérdés
Sorra jönnek a cikkek, hírek hogy az oltottak előjogokban fognak részesülni, és igénybe vehetik azokat a szolgáltatásokat amiket az oltatlanok nem. Az egyértelmű, hogy nyárig az idősek, a krónikus betegek, és a pedagógusok lesznek beoltva. Viszont vagyunk mi, 20 és 40 közötti teljesen egészséges fiatalok, akik attól félünk, hogy egész nyáron a szobánkba leszünk megrohasztva, amíg Jóska néni, és Marika bácsi szabadon mozoghat. Ugyanis hogyha regisztrálnék is az oltásra kb az utolsók között kapnám meg, lehet hogy csak jövőre. Orbán hogy tervezi lekommunikálni, hogy azok a fiatalok akik amúgy pörgetik a gazdaságot, most diszkriminálva és korlátozva lesznek? Nem fél, hogy a választásokon ez jelentős elbukott szavazattal járna? Amúgy is esett a népszerűsége mostanában.2021. márc. 29. 19:01
11/36 anonim válasza:
Nekem csak az a vicces, hogy a szép kártya szállás zsebén ott figyel 200 ezer feletti összeg, amelyet májusban szépen elkezdenek majd az önhibámon kívül sarcolni. Szálláshelyet már választottam, de előre nem utaltam egy fillért sem, mert 1) nekem nem kell kupon, ha épp a viktor eldöntheti mit csinálhatok, vagy mit nem 2) azért azt az időpontot választottam januárban, mert akkor akarok menni, így sajnos nekem nem fog megfelelni a július végi siófoki nyaralás, ha eltolják őszre vagy télre. Azaz, mivel a szép kártyáról május végéig kell elhasználni a 2018as pénzeket, és ezt önhibámon kívül nem tudom megtenni, és beoltatni sem vagyok hajlandó magamat, teljesen elfogadom, ha nem mehetek hotelba. Ennek tudatában május közepén besétálok az OTP bankba és kikérem az összes egyenlegemet egy összegben a szállás zsebről. Nyilván ebben a helyzetben nem érdekel mit lehet és mit nem, hanem a saját pénzemet nézem és én ezért is megdolgoztam és önhibámon kívül nem vagyok hajlandó egy fillért sem visszaadni ennek a patkány bandának. Így én mindenkit bátorítok arra, hogyha elveszik a nyaralástól való jogát és a kormány pánikot kelt feleslegesen hisztizik, akkor szépen tegye mindenki ezt, hogy odaáll és követeli vissza a pénzét! Ez a megoldás! Ettől függetlenül meg nyaralni el fogok menni, csak akkor nem hotelba megyek a gyerekemmel és párommal, hanem lemegyünk egy napra a szabad strandra és meg van oldva a probléma.
12/36 anonim válasza:
6-os vagyok ... hiaba pontoztok le es hiaba fikaztok a hulye dumaitokkal ... elsok kozott voltam beoltva ... ez meg nem az orok elet garanciaja, de a covid halal-listan lenyegesen hatrebb kerultem a nevsorban :)))
Sokkal hatrebb vagyok mint aki meg most is azon hozong, hogy miert vannak korlatozasok ... az oltatlanok miatt vannak mar csak a korlatozasok.
13/36 anonim válasza:
Kedves 12es én biztos nem fogom beoltatni magamat! Nem érdekel senki nyomora sem. Úgyis egymásnak akarják ugratni az embereket, és ez látszódik is. Tiszteletben kell tartani azt, ha valaki nem akarja belövetni magát, ahogy én is tiszteletben tartom azt, hogy valakinek ez kell. Ezt szépen el kell fogadni és nem kell jó pénzért itt hirdetned a fideszes igét másod állásban. Tudom könnyebb ez, mint dolgozni. Megértem. 10+ éve nem megy más csak a nagyot mondás meg levegőbe kiabált ígéretek.
14/36 anonim válasza:
13-as👍👍👏👏Bravo!Igazad van teljes mértékben
15/36 anonim válasza:
Ne hívjuk már vezérnek oké?Árpád vezér volt.Érezhető a különbség?
17/36 anonim válasza:
14 és 16os válaszadók köszönöm szépen a visszajelzéseteket! #13as válaszadó.
Örülök, hogy rajtam kívül, még jelen vagytok normális gondolkodással!
18/36 anonim válasza:
Nem kell beadni.Majd rájönnek.
19/36 anonim válasza:
Úgy elképzelem, ahogy a nyugdíjasok csápolnak a Fezenen.
20/36 anonim válasza:
Nem tudom de én biztosan megkeresem a kiskapukat és ott fogok bulizni meg utazni ahol tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!