Kiírt ma az orvos táppénzre, valószínű már nem is fogok dolgozni. Ti mit csináltatok amíg otthon voltatok?
Nekem már a kimutatható élő embrió megállapításánál üzemorvosi rendeletre kiírtak, mert olyan volt a munkaköröm, hogy nem dolgozhattam terhesen, másik helyet sem tudtak felajánlani.
Hát otthon voltam a 7. héttől. Igyekeztem nagyon hasznosan tölteni a "terhesszabit", és vigyáztam, nehogy beletespedjek a jóvilágba. Éppen folyt a házfelújítás. Segítettem a férjemnek glettelni, parkettázni, festeni, dekoráltam a házat, fogadtam a mesterembereket, így nem kellett a férjemnek feltétlen otthon lenni. Berendeztem a gyerekszobát, szinte mindig nálunk lógott a futár valamilyen babaholmival. Sétáltam a kisgyerekes anyuka barátnőmmel, közben informálódtam sok dologról. Vigyáztam a kisfiára, ha dolga akadt. Felnőtt színezőztem, hímeztem, varrtam, olvastam, kertészkedtem, sorozatot néztem, vagy bementem a városba találkozni barátokkal, kollégákkal. Igazából nagyon klassz időszak volt, szívesen emlékszek vissza rá, a terhességem is problémamentes volt, nem volt hányingerem, vérzésem, vagy kóros derékfájás, amik ágyhoz kössenek. Remélem valamelyest segítettem.
Segítettem a férjem munkáját.
Varrtam játékokat könyveket a picinek.
Összeírtam mire lesz szüksége a picinek az elején, majd megnéztem mit, hol érdemes beszerezni. (egész olcsón megúsztuk így)
Intéztem a terhességgel kapcsolatos vizsgálatokat és az adó ügyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!