Most láttam, ahogy egy kígyó (valószínűleg sikló) becsúszik a kertbe. Hogyan szabaduljunk meg tőle?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 17:53
1/17 A kérdező kommentje:
A kert egy része bokrosabb tehát gondolom ott bújt el.
2020. júl. 9. 17:54
2/17 anonim válasza:
Sehogy. Nem fog bantani. Hacsak nem Ausztraliabol irtal.
3/17 anonim válasza:
Miért kell nektek mindent megölni ami mozog és nem ti telepitettètek oda?
4/17 A kérdező kommentje:
De a házba is be jöhet (főleg ha nyitva van az ajtó) és a kutyát is féltjük.
2020. júl. 9. 18:01
5/17 A kérdező kommentje:
3-mas
Nem azt mondtam, hogy meg akarom ölni, csak ne legyen a kertben
2020. júl. 9. 18:02
6/17 anonim válasza:
Szerinted épít magának egy sátrat tüzet rak és most akkor oda költözött vagy mi? Valószínűleg már ott sincs...
7/17 anonim válasza:
A magyar siklo nem tesz kart benned. Sem a kutyadban. Legalabb a valaszokat olvasd el, ha mar a gugli nem megy :(
8/17 A kérdező kommentje:
6-os
Honnan tudod, hogy nincs ott?
2 helyen tud kimenni a kertből és ott nem ment ki.
2020. júl. 9. 18:06
9/17 A kérdező kommentje:
Megy a gugli, mert először ott néztem. Tudom, hogy nem bánt, de akkor sem jó érzés ha a kertben van egy ilyen állat.
De azért köszönöm a válaszokat.
2020. júl. 9. 18:08
10/17 anonim válasza:
Szerintem nálam megőrülnél. :D
Nézd, szegény ártalmatlan, és talált egy hűvös helyet nálad. Vagy elfogadod, vagy megkeresés, megfogod, és kiviszed valami árnyékos helyre, ahol azért napos rész is van, lehetőleg vízközelben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!