Miért hal meg ennyi magyar amióta megkezdték az oltásprogramot?
Edzeni kell folyamatosan, normális ételeket enni, szexelni, pihenni. Aztán kezdeni előlről.
Akiket ismertem és elpatkoltak azok mind ilyen nyegle suhancok voltak akikre 15 fekvőtámasz után oxigénpalackot kell kötni, egész nap vedelték a hellt meg ették anyuci parizeres szendóját, változatos szex meg a marokcsere volt nekik
"Edzeni kell folyamatosan, normális ételeket enni, szexelni, pihenni"
Ez szükséges, de nem elégséges feltétele az egészségnek. Sajnos az immunrendszer - önmagától - nem képes azonnal és a legjobb sebességgel fellépni egy ismeretlen betegség ellen. Éppen ezért (él)sportolók is ágynak tudnak dőlni ettől a vírustól (is). Lásd például Milák Kristóf esetét. Nézd vissza, hogyan esett át, van elég cikk róla. Kétlem, hogy ne élne egészségesen.
És akkor gondold át, hogy röhögnének rajtad a teremben, ha a fertőzés után nem tudnád a rudat se kinyomni :D
Én emelem a vasakat évek óta, tisztán beviszem a magam 3500 kalóriáját, 160 gr fehérjével, asszonyt 1 órán keresztül kefélem folyamatosan, napi 8 órát alszom és úgy estem át a covidon hogy ha nem tesztel a cég ahol dolgozok akkor nem tudok róla hogy az vagyok
Az élsport az más, ott sokkan nagyobb az igénybevitel
Becike erről nem szeret beszélni, hogy a halottak 90%-a 200 év fölötti meg rákos meg a többi:)
Akkor nem lehet rettegni.
Az én környezetemben már egy rakás ember elkapta, nem volt semmi.
Egy ember halt meg, 87 éves volt.
Hűha.
"Becike erről nem szeret beszélni, hogy a halottak 90%-a 200 év fölötti meg rákos meg a többi:)"
Azért nem szeretek róla beszélni, mert egy érzéketlen tuskónak tartom az összes olyan embert, aki kb úgy ír róluk, hogy nekik már úgyis mindegy. És hamarosan eljutunk egy olyan pontig, ahol a teljesen nyilvánvalóan nem létező szeretteid mielőbbi szenvedéses halálát kívánom. Szóval beszélhetünk róla, csak az neked nem fog jót tenni.
"Én csak a KSH halálozási számainak ( összes halálozás ) hiszek."
Csak az a baj, hogy nem igazán tudod összehasonlítani a korlátozásmentes időszakot a korlátozásos időszakokkal. Illetve össze tudod, csak nem biztos, hogy le tudsz belőle vonni helyes következtetéseket. Ugyanis meg tudod-e mondani, hogy a korlátozások miatt közlekedési balesetben mennyivel haltak meg többen vagy éppen kevesebben, mint korlátozásmentes években? Hát azt meg tudod-e mondani, hogy mennyien haltak meg más fertőző betegségben, például influenzában olyan években, amikor hasonló korlátozások voltak, mint tavaly vagy idén? Ugyebár nem, mert nem voltak ilyen évek. Illetve azt összehasonlítani, hogy mennyien haltak meg évente/havonta influenzában korlátozások nélkül azzal, hogy mennyien haltak meg covid miatt komoly korlátozások mellett, az szintén ilyen eset. Össze lehet hasonlítani, de mire mész vele? Pedig sokan megteszik, csak hibás következtetéseket vonnak le belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!