Miért hal meg ennyi magyar amióta megkezdték az oltásprogramot?
"Tulajdonképpen az oltás sem véd, mert te is elkaphatod, és fertőzhetsz is."
Tulajdonképpen igen. Csak nem mindegy, hogy mekkora az esélyed a súlyos lefolyású betegségre, esetleg arra, hogy meghalj, illetve az sem mindegy, hogy mennyi ideig és mennyire fertőzöl.
#12 de nagyon is mindegy mert nekem fiatalnak akkor is enyhe lefolyású ha nem oltatom be magam. Tehát nekem teljesen tényleg felesleges mivel:
-mást nem védek vele
-nekem meg alap nem lesznek súlyos tüneteim 99.9999999%
"Koplárovics Béci neked fizet a Fizer vagy miért reklámozod ennyire a oltást?"
Húzz meg még két csavart! Sajnálom, hogy szerinted ha az ember gondolkodik, akkor azért már egyből fizetik is. Persze van, aki az eszemért fizet, nem azért, mert meg tudok húzni egy csavart. Te hogy állsz ezzel? Neked az eszedért, vagy annak hiányáért fizetnek?
"de nagyon is mindegy mert nekem fiatalnak akkor is enyhe lefolyású ha nem oltatom be magam. "
"nekem meg alap nem lesznek súlyos tüneteim 99.9999999%"
Ugye ismered a magas lóról lehet igazán nagyot esni közmondást? SOSEM lehetsz még 99.999999%-ban sem biztos, hogy a következő betegséget a remélt enyhe tünetekkel úszod meg. Hiába erős, hiába megfelelő az immunrendszered.
"mást nem védek vele"
Sajnálom, hogy nincs már családod, vagy nem tartod velük a kapcsolatot. Ugyanakkor örülök, hogy minden ember, akivel tartod a kapcsolatot személyesen is, akikkel az utcán találkozol, akikkel a munkád során kapcsolatba lépsz, ők mind-mind tökéletes egészségnek örvendenek, egyetlen ismeretlen betegségük sincsen, ami esetleg súlyosbíthatná egy fertőzés lefolyását.
"Nem buta, tényleg legyengített vírus van a kinaiban."
Elölt. Azaz nem életképes... Mint a gondolkodásod.
"Csak a közvetlen környezetemben két emberről tudok, aki attól betegedett meg, illetve még kettőről, akit egyikük megfertőzött."
Attól. Az oltástól. Aha, persze. Vagy az "én már oltva vagyok 10 perce, nekem mindent szabad" habitustól.
Koplárovics Béci
jajj de buta naiv vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!