Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A NER és Orbán miért nem...

A NER és Orbán miért nem építi fel így a magyar labdarúgó bajnokságot?

Figyelt kérdés
Mint a törökök vagy az oroszok, jó pénzen leigazolnak topligás tapasztalatokkal rendelkező, öregedő, még klasszis képességű játékosokat. Nem lenne több értelme egy 150+ meccses Premier League vagy Bundesliga játékosokat leigazolni, mint a szerb másodosztályból, vagy valamilyen afrikai nevenincs ligákból igazolni? Ha már annyi pénzt beleölnek, lehetne normálisan is csinálni. És most itt nem Ronaldókra, meg Messikre gondolok, hanem West Ham/Stuttgart/Samdoria, stb. szintű labdarúgókra, akik az ottani ligákban nem voltak benne a top 30-ban, de az nb1-ben mindenkit felzabálnának a pályán.
2021. márc. 28. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Orbán Viktort építem fel.
2021. márc. 28. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Inkább Orbán Viktort kéne leépíteni.
2021. márc. 28. 20:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Bundeszcsiga,,topcsiga,,bajnokok csigája,,zabacsiga,nb1csiga,,
2021. márc. 28. 20:21
 4/12 A kérdező kommentje:
De most komolyan, ennek mi az a akadálya? Én lennék, a Fradi vagy a Vidi tulaja, szólnék Viktornak, hogy "tegyó, hozzuk Angliából, Németországból, Spanyolországból focistákat, hanyagoljuk Ugandát, meg Angolát". Annak lenne értelme, még akkor a Championship-ből, vagy a Bundesliga 2-ből is igazolni, vagy holland, belga bajnokságból. Itt a lehetőségük rá, és nem élnek vele, hihetetlen.
2021. márc. 28. 20:27
 5/12 A kérdező kommentje:
tetyó*
2021. márc. 28. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
A magyar bajnokságot az MLSZ (elnöke: Csányi Sándor) szervezi, nem a Fidesz, nem a kormány, nem Orbán, nem a NER. A magam részéről annak örülnék a legjobban, ha az 1995-ös Bosman-szabályt eltörölnék és újra csak 3 külföldi játékos lehet a pályán egyszerre.
2021. márc. 28. 20:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeressük a focit,,inkább disznótorost rendezzenek..
2021. márc. 28. 20:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Húú de naiv gondolatok. A 12 NB1-es csapatból, csak egy nem köthető a kormányközeli körökhöz, az Újpest. Az egy dolog, hogy az MLSZ a szervező, de nem ők, hanem a klubok igazolnak, a klubtulajok pedig a NER tagjai. Én nem törölném el a Bosman-szabályt, mert nélkülük elég uncsi lenne az európai futball. Jó dolog, ha egy sztárcsapatnál keverednek a futballkultúrák, mert ha például a Man. United full angol játékosokkal állna ki, akkor olyan lenne, mintha az angol válogatottat látnánk. Az angol válogatottat nézzük a VB-n, EB-n ne a BL-ben.

2021. márc. 28. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: Én másképp látom. 1988 óta követem figyelemmel a futballt és remek meccsek zajlottak klubszinten és válogatott szinten is. Aztán jött a mérhetetlen mennyiségű afrikai játékos és egyre jobban ellepték nem csak a klubokat, de a honosításoknak köszönhetően már a válogatottakat is. Rosszul vagyok, amikor egy német-francia meccsen gyakorlatilag nemhogy a németek és a franciák, de lassan már a fehérek is kisebbségbe kerülnek a pályán.
2021. márc. 28. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
A hazai futball ún. élvonala nem a sportról, hanem a pénzmosásról szól. Ahhoz pontosan elég a mostani szint, ahol olcsón megszerezhető botlábúak bukdácsolnak a pályán, miközben ki tudja, mekkora összeget számolnak el a klub költségvetésében fizetésként nekik (indokolatlanul sokat kapnak, de még annak is a többszörösét lehet beírni a költségvetésbe, a különbözet meg jó helyre kerül, csakúgy, mint a TAO-pénzek vagy a NER-közeli cégek pálya melletti reklámjaihoz tartozó szponzori befizetések). Senkinek nem érdeke, hogy tényleg jó legyen a hazai labdarúgás: ha Viktor király vagy valamelyik samesza jó focit akar látni, akkor a céges magánrepülővel elmegy valamelyik BL-meccsre, azt' meg is van oldva.
2021. márc. 28. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!