Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Zorbán honnan tudja hogy...

A Zorbán honnan tudja hogy ápr 19-ig meglesz a kellő beoltott hogy a 19-i iskola és egyéb nyitásokat rendeletben rögzítette?

Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 11:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

mondjuk persze akinek van csöpp esze az nyilván nem hisz el semmit a nyitásból, majd május végén, ez evidens.

ez csak egy plebsznyugtató gumicsont semmi több.

2021. márc. 28. 12:09
 12/23 anonim ***** válasza:
59%

Azt azért régóta tudni lehet, hogy az oltás után még néhány napig fertőződhet és fertőzhet a beoltott. A döntő különbség, hogy ha tényleg fertőződik, nála már lényegesen enyhébbek a tünetek. Az is ismert, hogy a második oltást legkevesebb 3 hét múlva lehet beadni, továbbá onnantól még legalább 1-2 hét az adott oltóanyag garnciájának kiteljesedése.

Ezek után nagyjából a 4. általános iskolai matematikai felkészültség szükséges annak megállapításához, hogy ha engem ma beoltanak először, akkor akkor úgy május elején lehetek biztos abban, hogy a fertőzésem nem fog problémát okozni nekem. Azt egyetlen gyártó sem állította, hogy ugyanakkor én a későbbiekben nem fertőzhetek pár napig. Mondjuk ennek tudásához már szükséges némi biológiai ismeret.

Anélkül, hogy bármit vizsgálnék, az eddig elhangzottak szerint a tanárok oltása e héten elkezdődik. Arról nincs adat, mikor fejeződik be. Csak arról, akit ma beoltanak, május elejétől lesz biztonságban. A mai nulla biztonsága pedig ezen időszak alatt folyamatosan nő. Ha feltételezzük, hogy lineárisan, akkor április 19-én már mondjuk a biztonsága 20%-űát megszerezte. Legalábbis aki képes és akar objektíven gondolkodni, erre jut.

2021. márc. 29. 12:08
 13/23 Kroms ***** válasza:

#12,

Azt lehet régóta tudni, hogy az oltás nem véd sem a fertőződés, sem pedig a fertőzés továbbadása ellen sem. Nem, mintha lenne jelentősége, ha azt vesszük, hogy a mai napig (a CDC által bevallottan) nem bizonyította senki a "vírus" létezését...

2021. ápr. 1. 12:38
 14/23 anonim ***** válasza:
13. persze hivatalos linket azt nem tudsz mutatni arról a "CDC által bevallottan"-ról, csak azt hiszed elhisz neked mindenki bármit, mi?
2021. ápr. 1. 12:42
 15/23 Juliusz48 ***** válasza:
Szerencsére nem az itt megszólalók a járványügyi tanácsadókat, de valószínűleg szakembereket kérdez, és az alapján mondja a lehetőséget. Amit persze megváltoztathat a pillangó hatás alapján, akár Karácsony Duna parti partija , vagy Gödény vírustagadó tüntetése miatt is, ahogy minden ember, a helyzethez nem megfelelő hozzáállásával. Ez is egy tervadat amit próbálnak elérni, de mindannyian tehetünk ellene, hogy még maradjon a zárlat, és lehessen hülyézni magunk helyett valakit.
2021. ápr. 1. 19:35
 16/23 Kroms ***** válasza:

#14 Parancsolj, ha már az elmúlt 13 hónap alatt képtelen voltál utánanézni a

legalapvetőbb dolgoknak: [link]

2021. ápr. 22. 10:27
 17/23 anonim ***** válasza:

16. kicsit sokáig tartott megtalálni és továbbra se igaz, de köszi. Azt se értem hogyan tudtam volna utánanézni az elmúlt 13 hónapban ha a "te" cikked is csak 7 hónapos, de ez már apróság.

Egy villámgyors, 10mp-es kereséssel megtalálhattad volna a választ arra, hogy miért is nem igaz az állításod, de inkább kerested 4 hétig azt, hogy miért igaz.

Fact check: This CDC document does not say that that SARS-CoV-2 doesn’t exist

False. While the document is authentic, the scientific process described within it has been misrepresented.

[link]

2021. ápr. 22. 11:29
 18/23 Kroms ***** válasza:

Ez nem az első cikk volt amiben beismerték, csak a legfrissebb, amit most hirtelen találtam. Amúgy már tavaly márciusban is elmondták, hogy nincs meg a kamuvírus. Semmit nem kerestem 4 hétig, egyszerűen csak van jobb dolgom is, mint minden nap itt oktatni a birkákat.

Az amúgy megvan, hogy a "független" fact checkerek mögött a Facebook, Reuters és más, politikailag erősen elfogult milliárdos multicégek vannak? Egyébként elolvastam a cikket, de csak annyit írnak benne, hogy szerintük csak azzal az alkalommal nem sikerült megtalálni a "vírust", de amúgy "azóta már több száz ilyen vírus van készleten világszerte". Amivel csak az a probléma, hogy minden szopató intézkedést és a méreginjekciók gyártását is az állítólagos, akkor még bizonyítatlan létezésű "vírus" jelenlétére hivatkozva kezdték meg tavaly tavasszal. Ja, és azóta is csak egy majomban "találták meg", emberben továbbra sem.

2021. ápr. 22. 15:50
 19/23 anonim ***** válasza:

Te egy gugli fordítóval magyarított szakszöveggel próbálod bizonygatni a saját igazadat.

Közismert tény,hogy a különböző tesztek nem 100 % hatékonysággal tudják kimutatni a vírus, ill. az antitestek jelenlétét. Főleg a korai szakaszban.

2021. ápr. 22. 16:28
 20/23 anonim ***** válasza:

18. Szóval te eldöntöd, hogy mi az, ami független és mi az, ami nem? És ami neked tetszőt ír az független, ami meg nem, az nem az.

Ha nem vagy orvos, akkor mégis mi alapján kérdőjelezed meg azt, hogy van-e vírus? Persze az összes orvos, aki szerint van, az hülye meg politikailag elfogult milliárdos által lefizetett.

Ezek után mégis hogy várod el, hogy bárki is komolyan vegyen?

2021. ápr. 22. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!