Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldali ellenzékiek! Az...

Baloldali ellenzékiek! Az elveitek, vagy a Fidesszel szemben érzett ellenszenvetek miatt vagytok azok akik?

Figyelt kérdés

2021. márc. 27. 22:31
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
15%
Egy év múlva kiderült. Ha vannak elveik, akkor 0%-ot fog kapni az összefogás.
2021. márc. 28. 05:12
 12/43 anonim ***** válasza:
83%
Az elveim miatt van ellenszenvem a Fidesszel szemben.
2021. márc. 28. 07:31
 13/43 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a legmeghatározóbb kérdés ma az, hogy ki támogatja a szabadrablást, és ki nem. Én liberális vagyok, viszont semmi bajom nincs a konzervatív emberekkel. Így vagyunk bekötve agyilag, ennyi. A rendszerszintű lopástól viszont ökölbe szorul a kezem.
2021. márc. 28. 08:45
 14/43 anonim válasza:
85%

"Nah meg a Fidesz a múlt században él a világnézetében aminek lehet vannak jó elemei de többségben csak a magyarok bomlasztását érte el vele."

najó egy olyan elemet tudok mondani ami a magyarság erősítése amit folyton sugallanak csak ahelyett hogy erősítenék züllesztik szet az ebereket.Borzasztó károkat okoznak az országban és szembemennek Brüsszellel mindenben de tényleg mindenben a leg jelentéktelenebb döntésekben is. Azzal nem lenne baj ha a magyar kultúrát fontosnak tartanák meg a keresztény értékrendet de az hogy minden mást lenéznek és kigúnyolnak az a legundorítóbb a világon. Én nemvagyok vallásos és szerintem az országunknak sem kéne egy bélyeg, nah meg a melegek és az itt élő külföldiek akik felvették az állampolgárságot már ők is magyarok bőrszintől eltekintve így ezeket a rétegeket is kéne képviselje és nem pedig ellene lenni.

2021. márc. 28. 09:02
 15/43 anonim ***** válasza:
36%
Ép ésszel fel nem fogható, hogy van ember, aki ezt a hiteltelen, összefogásnak nevezett zavaros katyvaszt képes támogatni.
2021. márc. 28. 10:32
 16/43 anonim ***** válasza:
61%

#15 nem is ép az eszed, hisz ép eszű fideszes nincs.

Én nem vagyok baloldali, de a kormányzati szintű rablást, hazaárulást amit a fidesz csinál nem bírom. Az álszentségüket sem, mellesleg úgy gondolom, hogy a komcsikat (nem egyenlők a kommunistákkal) a földbe kell döngölni! A fidesz pedig egy komcsi párt, ami hasonlóan nyutyizik mint az módszerváltás előtt tették apáik, vagy akár ők maguk is.

2021. márc. 28. 10:41
 17/43 anonim ***** válasza:
18%

#13!

Azt ugye tudod, hogy éppen a szoclib kormányzás alatt volt - a szabad versenyre, a liberális piacgazdaságre való hivatkozás zászlaja alatt - a legnagyobb szabadrablás Magyarosrszágon.

2021. márc. 29. 09:57
 18/43 anonim ***** válasza:
24%

"Azzal nem lenne baj ha a magyar kultúrát fontosnak tartanák meg a keresztény értékrendet de az hogy minden mást lenéznek és kigúnyolnak az a legundorítóbb a világon."

Ezzel csak az a gond, hogy te most nem a Fideszről beszélsz.

Egészen másról szól a külpolitikájuk. A tények is cáfolják a kijelentésedet, hiszen a környező országokkal is sokkal jobb a viszonyunk, mint korábban.

A szexuális identitászavarral is csak annyi a bajuk, hogy ne egy 1% alatti kisebbség mondja meg, hogy mi a természetes.

2021. márc. 29. 10:05
 19/43 anonim ***** válasza:
28%

18

az a helyzet hogy ezt nem 1% mondja. Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy ne egy 1%-os kisebbség mondja meg mi a nem természetes.

2021. márc. 29. 10:16
 20/43 anonim ***** válasza:
17%

#19!

Tehát már csak a számokról vitatkozunk. Ez jó.

Magyarországon 1.5%-ról beszélünk. Az EU-ban állítólag Németországban (7.4%) a legmagasabb a számuk.

Érdekes módon azokról az országokról nem talátam statisztikát, ahol várhatóan a miénkhez hasonlóan alacsony ez az érték.

Teljesen mindegy, hogy 1 vagy 4 százalék, mert mindkettő egy jelentéktelen kisebbség és iszonyatosa felül vannak reprezentálva.

2021. márc. 29. 10:30
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!