Szerinted reális az, hogy mekkorát megy Magyar Péter karácsonyi posztja?
Magyar Péter 423 ezer követővel, 119 ezer lájk.
Donald Tusk 623 ezer követővel, 22 ezer lájk.
Zelenskyy 3,2 millió követő 14 ezer lájk.
Robert Fico 310 ezer követő, 68 ezer lájk.
Zoran Mialnovic 157 ezer követő, 3 ezer lájk.
Klaus Iohannis 1,8 millió követő, 7 ezer lájk.
Karl Nehammer 64 ezer követő, 1 ezer lájk.
Orbán Viktor 1,3 millió követő, 13 ezer lájk.
Gyurcsány, MZP pár száz lájkot gyűjtött pedig nekik is százezres követőtáboruk van.
Kasza Tibor 1 millió követővel 1 ezer lájk.
Egyedül Fico tudja megközelíteni (a követők arányaiban 78%-át hozza, de nyilván nem csak ők lájkolhatnak). Ami mondjuk még érdekes bár fele annyi lájkot tudott beszedni de hozzászólás számban kb. egálban vannak.
Jelenleg a magyar emberek szeretnék a legjobban a változást és már sokak eldöntötték, kit szeretnének evvel megbízni.
Én egy független közvéleménykutatónak dolgozom. Az EP választáson hibahatáron belül mértünk. Tiszát, Fideszt, MiHazánkot 1-1%-al mértük alul, DK-t 2%-ot mértük felül.
Jelenlegi méréseinkben folyamatosan emelkedik a Tisza párt.
Jelenleg 45-34-8-5-3 állás.
Tisza-Fidesz-MiHazánk-DK-Kutyapárt.
5% pedig az összes többi párt.
Az elmúlt hónapokban átlagosan 2%-ot erősödött havonta a Tisza, és 1.5%-ot gyengült a fidesz.
Ennek tükrében nem meglepő a lájkok mennyisége.
Ez egy kamukép, nincs olyan app, akinek ilyen a felülete.
A neveket egyébként Orbán Facebook profiljáról másolták ki.
7.
megnéztem MP profil látogatóit.
az igaz hogy nem vietnámiak de szúrópróbaszerűen megnéztem sokat; és elmondhatom hogy
rengeteg a kamu profil
7: a régi verziójú fb app néz ki így. aki nem frissíti az fb appját annak így néz ki. nagyon kétségbeesve magyarázod, ócska duma.
és ahogy a 7 is mondja, sok hírportál alatti kommentelés az fb-n rengeteg pár ismerősös kamu profil, aminek valami táj vagy állat van kirakva profilképnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!