Gyurcsány Ferenc és az öszödi beszéd. Valóban hazaáruló beszéd lett volna? Vagy esetleg pont hazafias?
https://www.youtube.com/watch?v=YnXK8yE4KLE
Itt egy rövidített 8 és fél perces változat. (Nyugi, minden "csúnya" részlet benne van)
De vajon így 15 évvel utólag átgondolva egy ilyen beszédet, és összehasonlítva Orbán Viktorral, hogy ő mit csinál, őt mennyire érdekli ez az ország. Vajon még mindig ugyanaz a véleményünk?
Kérlek titeket, csak az szavazzon és/vagy válaszoljon, aki hajlandó volt beletenni azt a 8 és fél percet az életéből, és végignézte amit linkeltem. Ez fontos, kérlek tartsátok tiszteletben srácok.
Azért sokat elmond hogy beidéztem gyurcsány saját szavait az őszödi beszédből és máris le lettem pontozva.
Ha még nektek is ennyire nem tetszik akkor mit hisztek, a többiek előtt mitől sikerülne kimosdatnotok?
Hihetetlen öröm számomra, hogy a fidesz még mindig ennyire be van szarva Gyurcsánytól!
Ez az egyre elhatalmasodó pánik és elmebetegség biztos jele náluk!
Közben meg Jakab simán megnyeri a választásokat!
#15 Nézd vissza nyugodtan az elmúlt időszak kérdéseit! NEM a fideszesek írtak ki folyamatosan kérdéseket gyurcsányról.
Hihetetlen, hogy nektek még most is gyurcsányra van szükségetek, egy bukott miniszterelnökre, mert nem vagytok képesek jobbat találni helyette.
16
Tudtommal Gyurcsány nem is lesz miniszterelnökjelölt.
A mávos egy jó példa,vérfideszes ismerősöm mindig felhozza gyurcsányt h így meg úgy.Nálunk is bezárt a helyi vasútvonal.
A beszélgetés a következő volt:-rohadt gyurcsány bezárta a szárnyvonalat- mondom neki de viszont orbán sem nyitotta meg pedig volt rá tíz éve-
erre ő:-azért nem nyitotta vissza orbán mert biztos veszteséges lett volna,erre mondom neki h gyurcsány is azért zárta be mert veszteséges volt...NA erre pár másodperc gondolkodás után megkaptam h én nem vagyok magyar és h migránsokat akarok meg komcsikat meg h hazaáruló vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!