A vamzer Index most örül, hogy bebuktatott egy konditermet?
Szia 23-as! Ezen jót nevettem te mit csinálnál a 70 kilóddal.
Téged még meg sem rágnálak csak bekapnálak és emésztés nélkül híg fosként hátul kiprüszkölnélek.
Gyúrós vállalkozó vagyok.
Ha nincs melód a mostani helyzetben az egyik cégemhez mindig van felvétel,építkezéseken talicska tologatás,betonkeverés lenne a neked való.
#35, jót nevettem rajtad. Egy korábbi hozzászólásodban tökéletesen jellemezted magad. Tudod, amiben lenyelnéd majd visszaböfögnéd a neked nem tetszőket.
Tudod ilyet a szarvasmarhák csinálnak táplalkozás közben; úgy hívják, hogy kérődzés...
"Szia 23-as! Ezen jót nevettem te mit csinálnál a 70 kilóddal.
Téged még meg sem rágnálak csak bekapnálak és emésztés nélkül híg fosként hátul kiprüszkölnélek.
Gyúrós vállalkozó vagyok."
Ki kérdezte, hogy mi vagy? Szerintem egy hímringyó akit az anyja tart el nagy nehezen, mert a nyugdíjból nehezen futja koxra. Gondolom kiegészíted biciklilopással, vasazással, zsebtolvajlással a bevételt.
Egy magára valamit is adó vállalkozónak nincsenek ilyen megnyilvánulásai ahogy egy sikeres testépítő is tudja, hogy állra nem lehet gyúrni. Nagyon illuzióromboló tud lenni, mikor azt hiszed "kemény vagyok gecc" erre megborítanak és már baxnak is seggbe szégyenszemre....
Szia dezsőke!
39es.
Te is melózni akarsz valamelyik cégemnél.
Betonalapásás, kábelfektetés, betontörés van ilyen 8 általános egyéneknek mint te.
Mindegy nekem mit írsz neten keresztül csak mosolygok.
de élőben a bokád megfognád, mert ha van asszonyod vagy nincs előtte is megraknálak hátulról.
Amúgy bi vagyok, asszony is van, harmadiknak szoktunk keresni ilyen nyikhaj fiúkat, asszony szereti nézni, ahogy megkapják hátulról.
Na szia te kemény legény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!