Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vamzer Index most örül,...

A vamzer Index most örül, hogy bebuktatott egy konditermet?

Figyelt kérdés

[link]

és...

[link]

Miért nem lehet békén hagyni a sportolókat?!

2021. márc. 26. 20:56
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
52%

Éberség NER társak! Éberség!

A nagy poén az lenne, ha razzia közben a környékről elkötöttek volna pár autót, miközben a rend kivezényelt őrei Gyurma Gyuriékat csuklóztatták.

2021. márc. 26. 21:42
 12/41 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként külön szánalmas volt nézni, hogy milyen fizikai állapotban vannak a rend éber őrei. A többség úgy nézett ki, mint egy telibeszart zsák, szánalmas.
2021. márc. 26. 21:45
 13/41 anonim ***** válasza:
51%

Én amúgy ott voltam.

Ki is nevettük őket, jó hangosan.

Mikor a hordó megszólalt hogy igazoljuk magunkat, mi jogon vagyunk itt?

Valaki hátulról bekiabált, mikor lesz a disznótor????

Erre még pár rendőr is elvigyorgott, de egyikük odaszólt, több komolyságot azért.

2021. márc. 26. 21:50
 14/41 anonim ***** válasza:
52%
13. hehe, gondolom majd akkor is nevetni fogsz, amikor megkapod a bírságot a korlátozások megszegésért meg a vásárolt igazolásért :)
2021. márc. 26. 21:56
 15/41 anonim ***** válasza:
58%

Aztán felébredtél és bilibe lógott a kezed :)

2021. márc. 26. 21:58
 16/41 anonim ***** válasza:
53%
14-es! Mindenkinek megvoltak a szükséges papírjai, ezeket most vizsgálja a rendőrség, valószínűleg minden rendben lesz. A sportorvosi vizsgálat, egyesületi tagság mindig pénzbe került, most is azt kellett kifizetni, nem "igazolást vásárolni"
2021. márc. 26. 22:28
 17/41 anonim ***** válasza:
67%
#14, miért lenne mindenkinek hamis az igazolása, aki edzeni jár? Nekem, mint igazolt versenysportolónak mind a szövetségi, mind a sportorvosi igazolásom online ellenőrizhető, sőt fényképes, matricás, szövetségi plasztik kártyám is van, és a biztonság kedvéért a versenyengedély kérő lapomból is van egy példány. Az OSEI rendszerében 2000 óta regisztrálva vagyok, mert azóta sportolok, és akkor volt az első versenyengedélyem kiállítva.
2021. márc. 26. 22:35
 18/41 anonim ***** válasza:
41%
kézpénzforgalom volt,mikor kimentem Szlovákiába érte....javítva.
2021. márc. 26. 22:54
 19/41 anonim ***** válasza:
28%

13.vagyok

Nézd csak 14es.

Ebből kitudom fizetni.

Mivel nincs itt a válaszom, azt írtam előbb, cégem tegnapi kézpénzforgalma amit a képen látsz.

[link]

2021. márc. 26. 22:55
 20/41 anonim ***** válasza:
0%
17. ja, nagyon valószínű, hogy mind a 170 épp ott edző igazolt sportoló valóban. Írtam én valahol, hogy minden igazolás hamis? Annak a 13as iskolásnak írtam, aki vagy ott se volt, csak otthon a kanapéról jár a szája, vagy ott volt, de nem igazolt sportoló, mert (a 19es hozzászólásából is látszik) az értelmi szintje egy általános iskolásé.
2021. márc. 26. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!