Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vamzer Index most örül,...

A vamzer Index most örül, hogy bebuktatott egy konditermet?

Figyelt kérdés

[link]

és...

[link]

Miért nem lehet békén hagyni a sportolókat?!

2021. márc. 26. 20:56
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20as, ha te nálam dolgoznál, erőd nem volna a nap végén hazamenni, és az csak egy napod lenne...pityuka
2021. márc. 26. 23:07
 22/41 anonim ***** válasza:
57%
20-as! Nem hamisak az igazolások. Sportorvos aláirta, egyesületi tagdíj ki van fizetve. Ennyi, senki semmit nem hamisított.
2021. márc. 26. 23:12
 23/41 anonim ***** válasza:

"Ilyet meg ne kívánjál senkinek, hogy ki hova kerüljön, meg milyen gépre, mert ha ezt élőben mondtad volna nekem, rágás nélkül lenyeltelek volna, majd visszabüffentelek és kiköplek."

Jól mondta az illető, hogy mire kerülj, ha elkaptad! Mellesleg attól, hogy zabálod a szteroidot, meg a tömegnövelőt és elérted a vágósúlyt, a 70 kilómmal ráverek az álladra és borulsz, úgy, hogy meg se tudnak vigasztalni te kretén. A törvény pedig rád is vonatkozik!

2021. márc. 27. 03:00
 24/41 Micimacko67 ***** válasza:
30%

A magukat halhatatlannak hívő gyúrósok figyelmébe...

"A 33 éves ukrán testépítő-influenszer, Dmitrij Sztuzsuk előszeretettel hirdette követőinek, hogy az új típusú koronavírus nem is jelent valós veszélyt. Csak akkor kezdett el hinni a kórokozó létezésében, amikor ő maga is megbetegedett, az életét viszont nem tudták megmenteni."

2021. márc. 27. 05:59
 25/41 anonim ***** válasza:
57%
23-as! A törvény mindenkire vonatkozik, de pont arról van szó, hogy akinek megvannak a papírjai, az törvényesen járhat edzeni. Akár 10 éve van papírja, akár 2hete. Ezek a tagsági könyvek, orvosi igazolások nem hamisak, teljesen szabályos minden, semmiféle törvény nincs arra, hogy most nem lehetett volna egyesületbe lépni, vagy versenyengedélyt igényelni.
2021. márc. 27. 06:55
 26/41 Micimacko67 ***** válasza:
43%
#25, hány éves vagy te? Még hiszel a mesékben?
2021. márc. 27. 07:26
 27/41 anonim ***** válasza:
82%
26-os! Mire gondolsz? Nekem is vannak ilyen papírjaim, nem hamisak, beléptem a szövetségbe, egyesületbe, voltam sportorvosnál.
2021. márc. 27. 07:33
 28/41 Micimacko67 ***** válasza:
32%

Szerinted a gyúrós nehézfiúk foglalkoztak ilyennel?

Megvették a papírokat és kész...

2021. márc. 27. 07:39
 29/41 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem is voltak ott személyesen, szerintem maga a papír valódi, nincs mit hamisítani ezeken. Az egyesület kitölti, a sportoló csináltat magáról igazolványképet és ennyi. Max annyi, hogy nem ment el orvoshoz, csak belepecsételtek neki, de ezt meg senki nem tudja bebizonyítani. Tehát maga a papír valódi.
2021. márc. 27. 07:48
 30/41 anonim ***** válasza:
80%
Remélem, legközelebb a gyúrósok jól ellátják az ávósok baját.
2021. márc. 27. 07:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!