Márky Zay Péter szerint a Fideszes szavazók még egy keresztrejtvényt se tudnának megfejteni együttesen se, tényleg így lenne?
"Oda jutottak az ellenzéki birkák, hogy már nem is a VALÓS forrásnak hisznek"
Miért, szerinted ezt ki mondta?
"Nem a Fideszre szavazókról, hanem a fideszes pártemberekről beszélt, amikor azt mondta, hogy sokszor még egy keresztrejtvényt se tudnának megfejteni"
Amúgy az eredeti videót megnézve is nyilvánvaló, hogy nem a Fidesz SZAVAZÓIRÓL, hanem a Fidesz EMBEREIRŐL beszél.
Csak persze te jobban hiszel annak az agymosó magyar nemzetnek, mint az eredeti forrásnak.
Igen,igen mint mikor lepatkányozta a Fidesz szavazókat az MSZP-s Bangóné , utólag meg már kihátrált.
Általában így mükődik, valakit megsértesz majd rájössz, hogy hoppá ez nem volt annyira jó/nem is hoz annyi hasznot és gyors azt mondod, hogy jáááájjj nem is úgy gondoltam meg én másra gondoltam
„Hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”
Kérdező, ha magadra vetted ezt, akkor ez azt jelenti, hogy te a fidesz embere vagy, akkor valóban rád is vonatkozik. A fidesz emberei a fidesz fizetett tagjai és politikusai. Ha te ezek egyike vagy, akkor bizony egyetértek Zaival.
A fidesz szavazóinak többsége nem a fidesz emberei.
15
Nem, nem így működik... az ellenzéki mond valamit, a kormánymédia kiragad 1 mondatot aminek épp az ellenkezője az értelme, mint ha az egész szövegkörnyezetet látjuk, majd ezen lovagol.
Na akkor még egyszer.
Márky-Zaj úgy fogalmazott, hogy a Fidesz emberei. Teljesen egyértelmű, hogy ez nem a szavazókat jelenti, hanem a pártagokat, és esetleg még a Fidesz hű aktivistáit.
Erre jön a magyar nemzet, megpróbál belemagyarázni olyasmit, ami nincs ott, kiforgatja a szavait, te és a magadfajták pedig bekajáljátok. Bizony ezt úgy hívják, hogy propaganda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!