Azok, akik a jelenlegi ellenzékre fognak szavazni 2022-ben, azok mire számítanak?
Én a jobboldali ellenzéket támogatom, bal oldaliak közül Jakab Péter az egyetlen normálisabb figura, de még ha ő is kerülne ki miniszterelnöknek meg lenne kötve a keze az ellenzéki összefogás miatt (közös megegyezés alapján bevezetett programpontok). Nemrég nyilatkozott az ATV-ben és egy biztos programpontot sem tudott említeni, mivel még ő sem tud konkrétumot, mert még nincs közös program az ellenzéki összefogásban.
Szóval én kihagyom a bohóckodást, Toroczkai Lászlót támogatom.
Szavazzatok rám.
Választási igéretem az hogy győzelmem után biztosan jobban fogok élni mint 4 éve.
-Kevesebb közpénz megy majd offshore számlákra.
-Nem fog annyi felesleges stadion épülni.
-Nem az arrogáns tahók lesznek túlsúlyban a kormánypárti oldalon.
Normális választási rendszer lesz, ha 2/3-dal nyernek, ahol nem csak tömbpártoknak lesz esélyük, hanem kis pártok külön is indulhatnak eséllyel (pl. mint a régi kétfordulós rendszerbn).
Visszaállítják a jogállami fékeket/ellensúlyokat, amiket Orbánék lebontottak.
"amennyiben a globalisták, internacionalisták kerülnek hatalomra Magyarországon?"
Most kik vannak hatalmon Misi? Ugyan ezek, csak álnemzeti köntösben!
Ráadásul, ezerszer többet lopnak, mint az elődeik.
Ti milyen illuzioban eltek?
Gondoljatok hogy rendes valasztasok lesznek, demokratikus fair modon?
XD
Ugy el lesz csalva a szavazas mint a szar... hiaba az orszag akar harom harmada nem a fideszre fog szavazni.
Ez a kormany csak ketfele modon tud eltunni. Eroszakkal leszedni oket mint ahogy regen taivanban csinaltak, vagy ok esnek szet maguktol aminek a valoszinusege szinte 0.
Csak menjetek szavazni hiaba... szart sem er a szavazatotok, atirjak a szamokat aztan kesz es lam meg is van a nyertes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!