Támogatnád az ingyenes közfürdők létrehozását? Meg lehetne egy csomó vizet spórolni vele, ha nem használna minden ember minden egyes fürdéshez 100 l vizet.
Na, nem csak feszes mellyű lyánykák járnak oda, hanem olyan milói vénuszok is, akikre már kicsit nagyobb erővel hat már a gravitáció.
Ugyanez férfiaknál, zacsi minimum térdig ér, és a fejükről a haj lecsúszott a hátukra és olyan szőrösek, mintha pulóverben fürdene.
Aki vizuális típus, attól bocsánatot kérek! Nem az lesz a baj mindjárt, hogy térdig ugrik a lábgomba, ugye?
Ja, voltam én a szoboszlói strandon, ott láttam ilyeneket, bár volt rajtuk fürdőruha.
Látom nem érti senki a kérdés lényegét.
A vízpazarlás az egyik legfőbb környezeti probléma. Rengeteg energiát igényel az ihatóvá tétele, és mégtöbb energiát igényel a szennyvíz tisztítása.
Ha közfürdőkben lennének megoldva a fürdések, a lakossági vízhasználást jelentősen le lehetne csökkenteni. Akár a felére is, ha a további környezetbarát praktikákat is gyakoroljuk.
Ilyen pl. hogy esővízzel húzzuk le a vécét. Vagy mégjobb lenne, ha a kukába helyeznénk el a székletet, akkor szennyvíz se keletkezne. Lehet rajta röhögni, de javaslom költözzetek ide Soroksárra, és tapasztaljátok meg mit okoz a szennyvíz.
Jó, akkor te menj lábgombát kapni a közfürdőbe! :)
Amúgy vicces, hogy szerinted ennél nagyobb problémája nincs az országnak, amivel lehetne foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!