Az ózdi kórházigazgató szerint már olyan katasztrófális a helyzet kórházukban mint Olaszorszàgban volt. Te mit teszel hogy ne növekedjen a betegek száma ebben a kritikus helyzetben? Betartod a jelenlegi szabályokat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 05:16
1/20 anonim válasza:
Nem,betörök a fodrászüzletbe és levágom magamnak a hajam.Mégis mi mást tehet az ember minthogy betartja a szabályokat?
2/20 anonim válasza:
Én Ózdi vagyok, sok a dolog ott,
A nővérek/ápolók nem segítőkészek, mogorvák látszik Útálják a munkát,🤮
A takarítók kedvesebbek!
3/20 anonim válasza:
Otthon gereblyézek a kertben, olvasok, filmeket nézek, és eszem ágában sincs menni a sok idióta közé lökdösődni a lidlbe. És nem nézek tévét. Ennyit tudok tenni.
4/20 anonim válasza:
Betartom, mert mást nemtehetek így is betegeskedem,
5/20 anonim válasza:
Túrázok minden hétvégén, hogy fitten tartsam magam és nehogy odakerüljek. Esténként is szoktam sportolni a város mellett.
6/20 anonim válasza:
Eddig is be kellett tartani és mit értünk el vele?semmit...
7/20 anonim válasza:
Szerintem aki nem tartja be az nagymamagyilkos
9/20 anonim válasza:
1, x falu fodrásza házhoz jár, betegekhez is. Végig is hurcolta a falun a vírust.
10/20 anonim válasza:
DK-s a csávó? Mert akkor érthető a politikai hiszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!