Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A vírusrettegők miért csak...

A vírusrettegők miért csak akkor hivatkoznak a Cili néni-féle kamu szennyvízjóslásra, amikor az negatív tendenciát mutat?

Figyelt kérdés

2021. márc. 23. 21:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

Ugyan nem a te embered vagyok (oltásellenes, vírustagadó, túlrettegő), de ez a kérdés... Megfogott.

Nagyon kreatív és provokatív. De gondolom ez volt a cél.

Jár érte a Buters-kémragacs.

2021. márc. 23. 23:09
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Krém*
2021. márc. 23. 23:09
 13/21 anonim ***** válasza:
20%

10

Egy tanulmányt olvastam át, és tömve van olyan dolgokkal, amik miatt nem lehet komolyan venni. Ezt le is írják benne. Bocs, de ettől nem lettünk előrébb.

2021. márc. 23. 23:19
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

13

Cáfolatnak ez a 3 odapöttyintett mondatod azért valljuk be, elég gyenge. De hogy őszinte legyek: pontosan ilyen választ vártam. Nem okoztál csalódást.

Az egyetlen, amit becsülök, hogy legalább rányomtál egy linkre. Sok más "vírusrettegő" még idáig se jut el.

2021. márc. 23. 23:24
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

Mit cáfoljak benne? Maguk írják le, hogy csomó olyan tényező volt abban a tanulmányban, ami miatt nem igazán lehet túl pontos konklúziót levonni. (pl. rossz maszk használat, stb.)

Tudod, nem véletlen kezdtük úgy az évet tavaly, hogy nem tudtuk eldönteni, hogy javasoljuk, vagy ne. Mert nincs igazán tudományos konzenszus, hogy ilyen esetekben mekkora a gyakorlati haszna egy komplett lakosságon. Viszont az tényszerű, hogy a fizikának nem fogsz tudni ellentmondani, márpedig az evidencia, hogy az kifelé juttatott mennyiséget csökkenti.

A további vírusrettegőzésed meg csak annyit árul el rólad, hogy demagóg vagy. Én nem rettegek, én megteszem, amit a józan ész kíván. És pontosan azért mertél ilyet blöffölni, mert azt hitted nem olvasom el.

2021. márc. 23. 23:28
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

7, 10. szóval a maszkok nem akadályozzák meg a vírusok terjedését? Akkor miért hordanak az orvosok? Csak hogy ne lássák a szájukat a betegek?

Nem igazán értem egyébként ezeket a mszkrettegőket, hogy mi is a bajuk. Fájdalmas a maszkot hordani, vagy mi is a baj?

2021. márc. 23. 23:32
 17/21 anonim ***** válasza:
46%

Az a gond 7-es, hogy mindent elhiszel, amit azok írnak, akikkel egyetértesz. Meg se nyitottad a linkeket, el se olvastad amit linkeltek, meg se kérdőjelezted, hogy igaz-e amit írnak. Pedig ha megtetted volna, akkor olvashattad volna, hogy "Respirators are tight-fitting masks that can protect the wearer from fine particles (37) and should provide better protection against influenza virus exposures when properly worn because of higher filtration efficiency. However, respirators, such as N95 and P2 masks, work best when they are fit-tested, and these masks will be in limited supply during the next pandemic."

Azaz igazából FFP2-es archoz simuló maszkot kellene hordani a tudósok szerint. Na, így már annyira nem tetszik a dolog mi? :)

Ha már a sima orvosi maszktól is félsz, mi lenne ha arcra simuló, sűrűbb szövésűt kellene hordanod? Hiszen ezt javasolják az általad idézett tudósok. :)

2021. márc. 23. 23:36
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

17

Én egyet olvastam el, és egyből leesett, hogy egy gyenge blöff. Ez a csávó a a ravasz patkány archetipus

2021. márc. 23. 23:53
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
A szennyvíz jóslás pedig elég pontos, mert Cilike nénin kivül a 2 rendőr is felhajt belőlle egy-egy söröskorsóval.
2021. márc. 24. 02:40
 20/21 anonim ***** válasza:
28%

Honnan tudod hogy a jósnő akihez mentél valójában Müller Cecília?

Onnan hogy a teáscsészédben lévő üledék helyett a szennyvizedből jósol.

2021. márc. 24. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!