Lehullott az álarc? Korona nem kell avatáshoz, zászló sem a versenyekre.
mondjuk én eddig sem hittem hogy a Fidesz nemzeti. csak beáll egy erő mögé hátha szerez szavazókat.
meg pl Rogánnak is voltak korábban dolgai pl Ereklyés Országszászló elbontása...
"Megmutatta valódi arcát a „nemzeti együttműködés kormánya”, hiszen elődjéhez, a Gyurcsány-Bajnai kabinetekhez hasonlóan száműzi a holnapi tisztavatásról a Szent Korona másolatát, de már a nemzeti lobogókat is problémásnak tartja"
De legalább lesz az avatott tiszteknek karddal hadonászás, meg alabárd, hála vitéz-kapitány Hendének. Szekeresnél azt hittem, ennél idiótább honvédelmi miniszterünk már nem lehet.
Na remélem ez azért nem igaz. Így is elég necces nálunk ez a zászlókitevés meg "magyarkodás", míg pl amcsiknál simán elfogadott hogy a házadon kint van a zászló és büszke polgár vagy.
Nem vagyok hungarista meg ilyenek, "csak" magyar, de felháborodnék ha egy sportoló mellett nem tűnhetne fel a piros-fehér-zöld.
"Walter!ÚSZITÓ!Keresd a kordonokat?"
Ezeket úgy mondom, hogy holnap valószínű a kordon belső, oldalán leszek...
"Őszintén remélem, hogy téved a Kuruc :S Nem rajongok a Fideszért, de ilyesmire nem számítottam azért tőlük."
Háháhá, most kezd leesni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!