Meri még valaki vitatni az orbán-család rátermettségét?
"Pesten vettem már gyrost 300 Ft-ért"
Mikor? És hol?
Mert hogy nem mostanában az biztos, Blaha aluljáróban volt régen 500 a fosatos gyros, de ha jól tudom már az is 6-700 körül van.
Amúgy nyilván nem a gyros árára gondolt, hogy drágább, hanem mondjuk albérlet/lakás árak, tömegközlekedés, sport lehetőségek, szórakozás, stb.
És azok jóval drágábbak.
"Nem érdekel, senkit sem. Elmondom miért ma egy budapesti megkeres nettó 3-400 ezret, az emberek legnagyobb gondja a külföldi nyaralás helyszínének megválasztása, én még Pesten nem láttam szegény embert, csak olyat aki otthon fekszik. Budapesten a megélhetés csodás, ezért az emberek a bérrobbanás miatt nem foglalkoznak a családdal."
Vigyázzatok, ez a válaszoló már máshol is fakítani próbált ezzel a 3-400 nettós, álmunkat éljük - dumával. Amikor megkérdeztem, mit dolgozik, nem válaszol rá, csak tolja ezt a szöveget...
""268 milliós közbeszerzést nyert Orbán Viktor testvére""
Lehet nem csak testvére, hanem az apja is egyben annak a kis közbeszerző zseninek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!