Meri még valaki vitatni az orbán-család rátermettségét?
2021. márc. 23. 11:58
1/16 anonim válasza:
Ehhez képest Mihály doktornak semmilye sincs.
2/16 anonim válasza:
Nem érdekel, senkit sem. Elmondom miért ma egy budapesti megkeres nettó 3-400 ezret, az emberek legnagyobb gondja a külföldi nyaralás helyszínének megválasztása, én még Pesten nem láttam szegény embert, csak olyat aki otthon fekszik. Budapesten a megélhetés csodás, ezért az emberek a bérrobbanás miatt nem foglalkoznak a családdal.
3/16 anonim válasza:
#2 nálunk már a kerítés is kolbászból van, olyan bér robbanás van, hogy itt a budai hegyvidéken mindenki ferrarival jár, és néha tüntetnek a drágább rezsiért.
Nagy a jólét ugrik a pannon puna!
4/16 anonim válasza:
Attól tartok, ettől nekem nem lesz rosszabb, mint ha egy külföldi pályázó nyerné, és akkor se lenne jobb, ha mondjuk fegyőr tesója nyerte volna. De azért szolidaritásból ideírom hogy o1g.
5/16 Rothadó Narancs válasza:
Mi van, megtelt Mészáros összes zsebe?
7/16 anonim válasza:
megkeres nettó 3-400 "
Annyival drágább minden, egyébként az ország nem csak pest.
Az se igaz hogy mindenki annyit keres.
Nem láttál szegény embert? 8ker gettó meg hős utca gettó elég híres. Hajléktalan törvény miért is kellett?
Hülyeség
8/16 anonim válasza:
7. Azért minden nem drágább.Pesten vettem már gyrost 300 ft-ért,míg vidéken minimum 7-800 ft.
9/16 anonim válasza:
3 pipás válaszoló akkora egy troll!
Minden kérdés alatt magával vitázik 4-5 válaszon keresztül...
10/16 anonim válasza:
Ő a király. Szembe menni nem érdemes mert őt nyalják talpig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!