Egyetértesz azzal, hogy aki kiáll az LMBTQ-emberek mellett, azt el kell távolítani a közéletből?
Figyelt kérdés
Pl. a Hrutka-ügy.2021. márc. 23. 11:00
21/28 anonim válasza:
Öreg vagyok, szóval ez a "ki kell zárni" nekem elég ijesztően hangzik.
A "közélet" meg mutatja, hogy nem is lehetséges csak egy komolyabb diktatúrában. A sajtó is közélet, a művészet is, stb.
De abszolút nem időszerű a kérdés egyelőre az lmbq van támadásban, ők szeretnének kitiltani inkább embereket akik nem velük harsognak, nem térdelnek le ötpercenként stb.
22/28 anonim válasza:
Még mondig vannak olyan parasztok, akik a prideon botránkoznak? Hihetetlen
23/28 anonim válasza:
#22 igen, vagyunk egy pár millióan
Én nem botránkozom semmin, csak mint elismert marketinges tanácsoltam a szervezők egy részének pár hasznos dolgot.
De lehurrogtak, ilyen buták! 😂
27/28 anonim válasza:
Szóval már kiderült, hogy MI volt a kérdés célja, igaz?
Alkalmat adni az iderendelt lmbt-aktivistáknak, hogy a kérdés alatt szórják a propagandát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!