Mit gondoltok arról, hogy a Fidesz alatt ilyen látványos fejlődésen ment át Budapest és végre megállja a helyét a többi híres európai nagyváros mellett is?
Én 2 év külföldi lét után térek vissza a szülővárosomba, Budapestre és még ilyen rövid idő alatt is látványos a fejlődés. Szépülnek a közterek, megújulnak az épületek, visszanyeri a város a háború előtti fényét. Mindennek fényében meglepő, hogy Budapest legutóbb inkább balra szavazott.
Nem furcsa, hogy a budapestiek valószínűleg jövőre is ki fognak tartani a baloldal mellett, holott valójában a Fidesz-éra javította a város helyzetét?
Én magam is kissé ellentmondásosnak érzem az egészet, mert többek között azért mentem el annó, mert elegem volt a Fidesz társadalmi ámokfutásából, viszont gazdasági téren el kell ismernem, hogy Magyarország tényleg rohamtempóban fejlődik, főként a többi európai országhoz képest.
Mi az a sötét ott a távolban ?
Budapest fényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!