Az egészséges emberek egészségét és biztonságát miért nem támogatják?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha az igazoltan betegségektől mentes, nem kövér embernek járna mondjuk biztonságos autó. Ócskavassal autózom naponta, ami 17 éves és ami egy balesetben biztosan nem védene meg. Lakásokat is kellene építeni, ahol a lépcsőházak tiszták és mentesek a penésztől, a csapból pedig nem rozsdalé folyik. Így hosszú távon meg tudnánk őrizni az egészségünket és a közlekedésben sem lennénk életveszélyben a használt, elkoptatott ócskavasaink miatt. Esetleg még azokat is motiválná, akik a munka utáni sport helyett 8 mellékállásba rohangálnak éhbérért. Ennél ugye jóval hasznosabb lenne, amit fent leírtam.2021. márc. 23. 09:34
11/12 anonim válasza:
“ Én egészséges vagyok, rajtam nem kell segíteni. Meg kell honorálni, hogy én szánok időt az egészségemre és eljárok sportolni is.”
Idejársz buksisimiért amiért minden nap eljársz futni mert a környezeted pont leszarja? Na jó!
Ki az ügyes kérdező? Ki az ügyes kérdező? Te vagy az ügyes kérdező!!
12/12 anonim válasza:
Manupulatív manipulációban éolünk, ez a váélemyénemn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!