Az egészséges emberek egészségét és biztonságát miért nem támogatják?
Figyelt kérdés
Jó lenne, ha az igazoltan betegségektől mentes, nem kövér embernek járna mondjuk biztonságos autó. Ócskavassal autózom naponta, ami 17 éves és ami egy balesetben biztosan nem védene meg. Lakásokat is kellene építeni, ahol a lépcsőházak tiszták és mentesek a penésztől, a csapból pedig nem rozsdalé folyik. Így hosszú távon meg tudnánk őrizni az egészségünket és a közlekedésben sem lennénk életveszélyben a használt, elkoptatott ócskavasaink miatt. Esetleg még azokat is motiválná, akik a munka utáni sport helyett 8 mellékállásba rohangálnak éhbérért. Ennél ugye jóval hasznosabb lenne, amit fent leírtam.2021. márc. 23. 09:34
1/12 anonim válasza:
Vegyél másik autót :D Költözz normális helyre. Miért kéne az államnak rajtad segíteni? Miért nem segítesz magadon?
2/12 anonim válasza:
Igen,így kéne legyen de nem lesz sosem mert az nem érdeke a politikusoknak.Vagy családot alapítassz és 2-3 gyerek után kapsz kedvezményesen normális autót,ennyi.Egyébként nem
3/12 A kérdező kommentje:
#1 : Én egészséges vagyok, rajtam nem kell segíteni. Meg kell honorálni, hogy én szánok időt az egészségemre és eljárok sportolni is.
2021. márc. 23. 09:38
4/12 A kérdező kommentje:
#2 : Ne keverjük a dolgokat. 2-3 gyerek után a gyerekek miatti kényelmetlenségért fizetnek. A sportra nyilván külön időt kell szánni. Ugyanúgy, ahogy a gyerekek miatti kényelmetlenségért is fizetnek, a sportért is fizethetnének!
2021. márc. 23. 09:39
5/12 anonim válasza:
Ez senkit sem érdekel,ez van.Nem kötekedni akarok félre ne érts
6/12 A kérdező kommentje:
#5 : Sajnálatos, hogy az, ami fontos lenne senkit sem érdekel egy olyan világban, ahol az egészség egy nagy reklámfogás. Aki meg egészséges és baleset éri, az nem érdekel senkit.
2021. márc. 23. 09:42
7/12 anonim válasza:
"Aki meg egészséges és baleset éri, az nem érdekel senkit."
Ezt kifejtenéd?
8/12 A kérdező kommentje:
#7 : A balesetekben szerzett sérülésekre általában mindenki széttárja a karjait és mond valami nagy bölcsességet. Pedig az is egészségkárosodás, ami még nem is miattam történt és lehet, hogy súlyosabb, mint valakinek mondjuk a kövérsége.
2021. márc. 23. 09:50
9/12 anonim válasza:
8, de én ezt nem értem kérdező...
Milyen élményed van? Ki mond bölcsességet? A mentős? Vagy ki?
10/12 anonim válasza:
"igazoltan betegségektől mentes, nem kövér embernek járna" - ez b*romi diszkriminatív lenne. Mi van pl. a veleszületett, gyógyszerrel tünetmentesen vagy szinte tünetmentesen kontroll alatt tartott betegségekkel? De ez csak egy kategória, ami hirtelen eszembe jutott. Vagy szerinted aki eljár edzeni, az nem lehet beteg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!