Miért nem került elő ennyi ideig Berki büntetőfékezése?
#10. Mivel van ellene másik per is folyamatban (költségvetési csalás miatt, amit el is ismert), ami régebbi, így nem igazán úszhatja meg felfüggesztettel...
hiszen ha amiatt kap mondjuk 1 év felfüggesztettet (ez a legkevesebb és sajnos csak ennyi van kilátásban azzal az ügyel kapcsolatban, de az legalább ott van), akkor másik ügy miatt már nem kaphat csupán felfüggesztettet.
Valamint ha jól tudom, az is súlyosbító körülmény, hogy úgy követte el a büntetőfékezést, hogy közben folyamatban volt ellene eljárás.
Persze nem vagyok jogász, lehet hogy butaságokat írtam...
Ha így van, akkor elnézést.
Viszont a robogós büntifékezést még be sem vettük a képletbe...
Azzal együtt ha nem lesz letöltendő, akkor tüntetni kéne, komolyan mondom.
1. A "motoros ügy" sajnos elévült nem azért nem nyomoznak, mert nincs kedvük...
2. Ha valakinek felfüggesztett büntetése van és azon idő alatt kap még jogerősen valamit, akkor bizony az letöltendő lesz ( ezt sokan Aurelio esetén sem értik meg) + hozzá is csapódik az új büntetés a régihez.
A "miért most" kérdésekre meg érkezett válasz, ami - részben - fedi a valóságot bár nyilván a teljes sosem derül ki a nyilvánosság számára. Mindenesetre véletlenek nincsenek ezt tudjuk. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!