Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem került elő ennyi...

Miért nem került elő ennyi ideig Berki büntetőfékezése?

Figyelt kérdés
Mostanában hallottam róla elősször de 2 éves dologról van szó. Hol volt ez eddig?

2021. márc. 22. 23:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

#10. Mivel van ellene másik per is folyamatban (költségvetési csalás miatt, amit el is ismert), ami régebbi, így nem igazán úszhatja meg felfüggesztettel...

hiszen ha amiatt kap mondjuk 1 év felfüggesztettet (ez a legkevesebb és sajnos csak ennyi van kilátásban azzal az ügyel kapcsolatban, de az legalább ott van), akkor másik ügy miatt már nem kaphat csupán felfüggesztettet.

Valamint ha jól tudom, az is súlyosbító körülmény, hogy úgy követte el a büntetőfékezést, hogy közben folyamatban volt ellene eljárás.

Persze nem vagyok jogász, lehet hogy butaságokat írtam...

Ha így van, akkor elnézést.

Viszont a robogós büntifékezést még be sem vettük a képletbe...

Azzal együtt ha nem lesz letöltendő, akkor tüntetni kéne, komolyan mondom.

2021. márc. 23. 10:32
 12/18 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy ez a szarházi mocskos féreg letöltendőt kap végre megérdemelné, az ország első számú tróger ghecije.
2021. márc. 23. 16:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul nem 1 büntetőfékezésről beszélünk, hanem kettőről és a robogós még nyilvánvalóbb, mint a buszos - pedig az is eléggé az.
2021. márc. 23. 18:04
 14/18 A kérdező kommentje:
És meddig húzódhat el a dolog?
2021. márc. 23. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
De, előkerült. 2017-es cikkek is voltak róla, környékbeliek pedig mind ismerjük a sztorit. Egy ennél jóval kisebb volumenű ügy is eltart évekig (sajnos). Szerintem inkább itt az a kérdés, hogy főpolgármesteri kamujelöltként nem jött elő ez a dolog a választás időszakában.
2021. márc. 24. 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnos a motoros ügy után nem hajlandó nyomozni a rendőrség :/
2021. márc. 24. 14:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: "szuper" , pedig egyértelmű..
2021. márc. 24. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:

1. A "motoros ügy" sajnos elévült nem azért nem nyomoznak, mert nincs kedvük...

2. Ha valakinek felfüggesztett büntetése van és azon idő alatt kap még jogerősen valamit, akkor bizony az letöltendő lesz ( ezt sokan Aurelio esetén sem értik meg) + hozzá is csapódik az új büntetés a régihez.

A "miért most" kérdésekre meg érkezett válasz, ami - részben - fedi a valóságot bár nyilván a teljes sosem derül ki a nyilvánosság számára. Mindenesetre véletlenek nincsenek ezt tudjuk. ;)

2021. márc. 25. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!