Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar munkaerőpiac miért...

A magyar munkaerőpiac miért ilyen szar?

Figyelt kérdés

Leépített mérnök lettem én is egy Nyugati multinál. Ez már a harmadik leépítési kör volt, ezt már én sem úsztam meg. Jelenleg mindenki félelemben és rettegésben él a leépítéstől az ilyen cégeknél, vagy nyalizik nagyon keményen felfelé, hogy megússza.

Most próbálok új munkahelyet találni, de itthon szánalmas a helyzet. Alig van munkalehetőség és szarért húgyért is túljelentkezés van. Minden meghirdetett pozira több százan adják be a CV-jüket, legyen bármilyen szar is a bér.

Miért ilyen büdös alja retkes csicska a magyar munkaerőpiac?

2021. márc. 22. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
6%
Csak magadra vess, rossz helyen tanultál, rossz helyen keresgélsz. Van kőbánya, ahol keresnek gépészmérnököt, van hőerőmű, ahová pont te kellettél volna és akkor maradt volna magánkézben stb.
2021. márc. 22. 19:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom és gépészmérnök vagyok. Tehát itt bebukott, hogy milyen király hely, meg hogy ide kell jönni ha karriert akarsz.
2021. márc. 22. 20:39
 13/13 anonim ***** válasza:
23%
Budapest egy szarfészek.
2021. márc. 23. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!