Húsvét után lehetséges enyhítés a korlátozásokban?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 07:55
11/19 anonim válasza:
Ezeket soha nem fogják már kinyitni. A multiknak néhány héten belül engedélyezni fogják a nyitást, de azon kívül más enyhítés soha nem lesz.
12/19 anonim válasza:
#11 A multik eddig is nyitva voltak.
Számomra érthetetlen is, hogy miért a vállalkozókkal (fodrász, kozmetikus stb) toltak ki amikor a kormány belőlük él.
A multi úgyis ki viszi a pénzt.
13/19 A kérdező kommentje:
11# De szerintem ki nyitnak mert akkor aztán tényleg tönkre menne a magyar gazdaság.. :) Muszáj lesz egyszer, csak jó lenne minél előbb.
2021. márc. 21. 10:14
14/19 A kérdező kommentje:
12# Egyetértek. Egy kisebb vállalkozásnak egy hét kimaradás is sok lehet nemhogy egy hónap
2021. márc. 21. 10:15
15/19 anonim válasza:
Orbanka bejelentette amíg nem lesz 2.500.000 - 3.000.000 a beoltottak száma addig nem lesz enyhítés,sorry birka magyar virusrettego nép
16/19 anonim válasza:
Napi 40 ezer embert oltanak be. Húsvétig van két hét, azaz 14 nap. Addig várhatóan 280 ezer embert oltanak be, ami hozzáadva az 1 millió 560 ezerhez 1 millió 840 ezer ember. Kevés a nyitáshoz.
A nyitás várható időpontjáig majdnem 1 millió embert kell még beoltani. Ehhez 25 nap kell. Levonhatunk egy napot, így 24 napot kell a mai naphoz adnunk: március 46, azaz április 15.
17/19 A kérdező kommentje:
16# Én is kb. így gondoltam. Április 8.-án (elvileg) nyitnak az iskolák és utána majd elkezdődik az enyhítés is. Az április 12.-15. körüli időpont reálisnak tűnik.
2021. márc. 21. 11:19
18/19 anonim válasza:
Dolgozni kéne műszakozni kevesebb beteg lenne.
19/19 anonim válasza:
Nem! Egy zsarnok hatalom van a nyakunkon aki megtiltja h dolgozzunk h elszegenyedes legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!