A 2022-es választás már lassan magyarországi magyar vs. határon túli magyar szavazássá eszkalálódik?
A lakcímeket megoldják a választókörzetekben 1 magyar lakcímre 200-300 határon túlit jelent be a Fidesz.
De mi lesz a határon belüli magyarokkal? Elegen lesznek, hogy megszavazzák az Ellenzéki Összefogást ami véget vetne ennek?
Mert nagyon úgy látom, hogy idehaza, határon belül már mindenki Fidesz ellenes, és mindenki a tűréshatárának csúcsán van.
Kedves kérdező, szerintem te még túl fiatal és tapasztalatlan vagy az ilyen komplex politikai kérdésekhez. Bocsánat, de tényleg nem rosszindulatból mondom.
Amúgy totálisan fikció, amiket leírtál...
"Az összes közvéleménykutató szerint magasan a Fidesz a legnépszerűbb párt."
Ideje lenne az ellenzéki összefogást is egy tömbként kezelni, mert hiába a fidesz a legnépszerűbb párt, az ellenzéki összefogás listájára többen szavaznának és ez a lényeg.
Mindenki egy tömbként kezeli.
"Ideje lenne az ellenzéki összefogást is egy tömbként kezelni, "
Én eddig is így tettem, most meg főleg, de ha ezt szóvá teszem, kikéritek magatoknak. Ami tulajdonképpen innen nézve érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!