Szerintetek Orbán és Gyurcsány beszélgettek valaha négyszemközt csak úgy spontán?
Jóformán csak két alkalomról tudni, amikor kommunikáltak egymással, 2005-ös és 2006-os viták. Ezenfelül a parlamenten belül volt néhány eset, amikor egymáshoz intéztek beszédet.
Volt szerintetek valaha bármiféle spontán mondatváltás közöttük? Pl.: hogy a Parlamentben összefutottak aztán Feri megkérdezte Vityut:
- Mi újság, mivel fog telni a napja miniszterelnök úr?
- Sok lesz ma a teendőm, Ferenc. Új család támogatási intézkedéseket dolgozunk ki.
- Hát sok sikert kívánok, de azért gondoljon az egészségügy fejlesztésére is, az már egy régóta problémás terület.
- Mindent a maga idején, Ferenc, mindent a maga idején! Egyelőre a családvédelemre koncentrálok.
- Beavathatna Viktor! Nem iszunk meg egy kávét? Közben elmesélhetné.
- Részemről oké. Van aprója? Én kifogytam.
- Az új automata 500-as bankjegyet is elfogad.
- Nagyszerű, akkor meghívom, Ferenc.
- Jó is meginni néha egy kávét a színfalak mögött. Gyakran lezsibbaszt, amit a kamerák előtt kell művelnünk. De hát fenn kell tartanunk a látszatot.
- Nagyon jó munkát végez, Ferikém. A vendégem. Mit kér? Nekem a Tiramisu a kedvencem.
- Azt most szkippelem, múltkor nem rakott bele tejet, egy instant Cappuchinot kérek.
- Nyomja csak.
- Köszönöm, Viktor. Mik is az elképzelései akkor a családvédelmi programról...?
Süldő korukból ismerik egymást Viktorunk a "Gyurcsány nevű emberrel". Azóta nyilván nem társalognak, hogy másfelé vitte őket az útjuk, de azért az megesik politikusok közt, hogy az Országház folyosóján rákényszerülnek néhány udvariassági formulára.
Egyébként gondolj arra, mi mocskot összeordított a Torgyán a Hornról, aztán meg simán eldumálgattak egyéb témákról (hogy van a köszvényed, és hasonlók) a folyosón...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!