Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Orbán és Gyurcsány...

Szerintetek Orbán és Gyurcsány beszélgettek valaha négyszemközt csak úgy spontán?

Figyelt kérdés

Jóformán csak két alkalomról tudni, amikor kommunikáltak egymással, 2005-ös és 2006-os viták. Ezenfelül a parlamenten belül volt néhány eset, amikor egymáshoz intéztek beszédet.

Volt szerintetek valaha bármiféle spontán mondatváltás közöttük? Pl.: hogy a Parlamentben összefutottak aztán Feri megkérdezte Vityut:

- Mi újság, mivel fog telni a napja miniszterelnök úr?

- Sok lesz ma a teendőm, Ferenc. Új család támogatási intézkedéseket dolgozunk ki.

- Hát sok sikert kívánok, de azért gondoljon az egészségügy fejlesztésére is, az már egy régóta problémás terület.

- Mindent a maga idején, Ferenc, mindent a maga idején! Egyelőre a családvédelemre koncentrálok.

- Beavathatna Viktor! Nem iszunk meg egy kávét? Közben elmesélhetné.

- Részemről oké. Van aprója? Én kifogytam.

- Az új automata 500-as bankjegyet is elfogad.

- Nagyszerű, akkor meghívom, Ferenc.

- Jó is meginni néha egy kávét a színfalak mögött. Gyakran lezsibbaszt, amit a kamerák előtt kell művelnünk. De hát fenn kell tartanunk a látszatot.

- Nagyon jó munkát végez, Ferikém. A vendégem. Mit kér? Nekem a Tiramisu a kedvencem.

- Azt most szkippelem, múltkor nem rakott bele tejet, egy instant Cappuchinot kérek.

- Nyomja csak.

- Köszönöm, Viktor. Mik is az elképzelései akkor a családvédelmi programról...?

2021. márc. 19. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
#10 tudom én ezt, nem véletlen nincsen soha elszámoltatás egyik választás után sem. Ja meg valahogy a rendszerváltást sem sikerült még befejezni az ügynökakták nyilvánossá tételével... Vajon miért...
2021. márc. 19. 23:33
 12/20 árokpart ***** válasza:
86%
Jaj kérdező kollégák persze, hogy egyébként jóban vannak. Ez olyan mintha egy önkormányzat esetében a helyi TV-ben azt látod, hogy a képviselők még talán anyázzák is egymást, viszont utána mosolyogva együtt ebédelnek és kávéznak és közben viccesen megbeszélik, hogy milyen is vitatkoztak.
2021. márc. 19. 23:36
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként alapvetően elmondható, hogy hihetetlen tehetségesek, mind a ketten. Rendkívüli politikusok ők. Azt gondolom, hogy, ha nem a régi rendszer nevelte volna őket, még lehet hatalmas szerencsénk is lett volna velük. Azért, ilyen hihetetlen sikertelen szerepléssel 30 éve úgy tartva fogva az országot, hogy 3 ból 2 embernek Stockholm szindrómája van, az azért nem semmi!
2021. márc. 19. 23:36
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem akár meg is történhetett, ha nem is pont így, de hasonlóképpen.
2021. márc. 24. 14:20
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Lehetséges. Van közös nevezőjük múltból,bár az egyik hazudott éjjel-nappal,a másik meg a soha nem hazudó ember.
2021. márc. 24. 14:29
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
Biztosan folytatnak beszélgetéseket a színfalak mögött, csak nem olyan szinten ahogy a kérdező leírta. Az két normális politikus lenne, amilyen szerintem a világon nincs. 1. Nem kávéznak együtt az hanem pálinkáznak, 2. Inkább olyasmit beszélgethetnek hogy " na hogyan húzhatnánk ki ma egy pár millát az állam kasszából Feri? Mi legyen a mai parlamenti színjáték témája Viki?
2021. márc. 25. 07:27
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Sőt még orgiakban is voltak együtt.Nem utálják egymást, sőt...egy közös céljuk van
2021. márc. 25. 09:40
 18/20 anonim ***** válasza:
39%
egymást szopatni?
2021. márc. 25. 15:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Szilágyi György az egyik kávészünetben az egyik riporter jelenlétében feldúltan számonkérte, hogy hova mennek a nagyúrak, nem kell menekülni a kamera elől. Végül kifejtette, hogy ez a színjátszás rendkívül zavarja. Az akik bent a parlamentben amikor ott a kamera egymást utálják, a "szünetben meg együtt kávézgatnak, viccet mesélnek egymásnak, és nevetgélnek"
2021. ápr. 7. 22:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Süldő korukból ismerik egymást Viktorunk a "Gyurcsány nevű emberrel". Azóta nyilván nem társalognak, hogy másfelé vitte őket az útjuk, de azért az megesik politikusok közt, hogy az Országház folyosóján rákényszerülnek néhány udvariassági formulára.

Egyébként gondolj arra, mi mocskot összeordított a Torgyán a Hornról, aztán meg simán eldumálgattak egyéb témákról (hogy van a köszvényed, és hasonlók) a folyosón...

2021. ápr. 8. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!