Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Magyarországon kényszeroltás zajlik?

Figyelt kérdés
Nem felháborító ez egy kicsit? Mire vetemedik még a diktatúra?
2021. márc. 19. 17:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
És téged kérdező, milyen kényszer ért, azt ki tudod-e fejteni?
2021. márc. 20. 08:26
 22/31 anonim ***** válasza:

Èn épp hazafelé tartottam, amikor egy sötétzöld 1200-as Zsiguli megállt mellettem. Két katona ült benne.

Futni kezdtem, de elkaptak. Lehúzták rólam a gatyàt, az egyik lefogott.

Egy szürke fém táskából injekciót vettek ki.

Bedöfték a picsámba, majd elengedtek.

Ilyet akarsz hallani kérdező, most elégedett vagy?

2021. márc. 20. 08:32
 23/31 A kérdező kommentje:

Hogyhogy ki? A diktátor, ugyan ki más?

2021. márc. 20. 08:32
 24/31 A kérdező kommentje:
Tessék, olvassátok el, hogy járt a 22-es! De írjátok, hogy "Ki kényszerít?" Ááá, senki...
2021. márc. 20. 08:36
 25/31 anonim ***** válasza:
52%

22 es vagyok.

Amikor elengedtek, utána maguk közt azt kezdék beszélni, hogy felmennek a gyk-ra és megkeresik az oltastól rettegőket, beoltani.

És úgy hallottam, Wartburgra cserélik a Zsigulit, mert minden kocsi csak 1x használható.

De, tényleg ennyit tudok csak, hiába kérdeztek többet.

2021. márc. 20. 08:59
 26/31 anonim ***** válasza:
20# Hazudni te szoktál, - nálam nem hagyomány! Egyébként velem személyesen meghúzták azt, amiről írtam, úgy hogy jobb ha nem osztod tudatlanul az eszet! Azért mert olyan buta, hiszékeny vagy, mint a döngölt anyaföld, attól még léteznek olyan jelenségek, amelyekről neked füstöd sincs, hogy léteznek.
2021. márc. 20. 19:09
 27/31 A kérdező kommentje:

Jógyerek, el lett mondva, hogy soroljad, melyik munkahelyen történt ilyen. Erre blablázol máshol. Csak nem azért, mert nem tudsz mondani ilyen munkahelyet?

2021. márc. 20. 19:27
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem kötöm az orrodra, mert nem tartozik rád! H-Ha eddig nem jutott el az agyadig, akkor most kiírom!
2021. márc. 20. 19:50
 29/31 A kérdező kommentje:

Nagyonis rám tartozik! Sőt, mindenki másra. Itt élünk mi is ebben az országban. Sokan lehet, hogy munkahelyváltáson gondolkodnak. Tudjuk meg hát, hogy melyik szemét munkáltatókat kell nagy ívben elkerülni. Szerintem kötelességed lenne elmondani, hisz ez büncselekmény, és bünpártolás, amit művelsz, ha falazol nekik.

2021. márc. 20. 20:21
 30/31 anonim ***** válasza:
Nem falazok, magamat védem. Ehhez viszont nekem van jogom, úgy hogy mehetsz kapálni! De tudod mit? Dühöngjél tovább magadban, - én meg tudom, hogy igazat írtam.
2021. márc. 20. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!