Mi a véleményetek arról, hogy Magyarországon kényszeroltás zajlik?
Figyelt kérdés
Nem felháborító ez egy kicsit? Mire vetemedik még a diktatúra?2021. márc. 19. 17:35
1/31 anonim válasza:
Engem nem kényszerít senki. De amennyiben megpróbálnának kényszeríteni, már csomagolnék is. Más országokban is tudnék dolgozni home officeból, egy csettintés lenne elhagynom az országot és szevasz, adózok máshova.
3/31 anonim válasza:
ha járvány van, akkor bizony kényszeroltani kell! Ha jobb-komcsi, ha bal-komcsi kormány van, akkor is!
4/31 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik hogy az emberekre rárúgják az ajtót, aztán 3-4 fogdmeg lefogja a delikvenst, és Dr Mengele benyomja tövig a tűt. Mindenki önként és dalolva megy oltakozni, sőt azért megy a hiszti hogy miért nem kapják meg előbb a szurit.
6/31 anonim válasza:
De mégis ki kényszerít bárkit is oltásra? Miért kell hazudnod kérdező?
7/31 anonim válasza:
Nem kényszerítenek. Szerintem a kérdező rosszul fogalmazta meg, hogy mit szeretne valójában. Szerintem erre gondol: Manipulálják az embereket, hogy oltani menjenek, például a számok drasztikus emelésével. Eddig is volt ennyi beteg, csak nem jelentették le. :)
8/31 anonim válasza:
Na ez az igazi konteo emberek!
9/31 anonim válasza:
Senki nem kényszerít engem sem. Ne hazudozz!
10/31 A kérdező kommentje:
Elszomorít az itt kialakult helyzet a kommentszekcióban.
Természetesen hülyeségből, írtam ki a kérdést; nincs kényszeroltás. Kérdésem teszt volt, hogy a gyakorikérdések népe hogyan vélekedik, és a válaszokra adott szavazatok alapján úgy látszik, hogy kb a társaság fele tényleg azt gondolja, hogy kényszeroltakozás zajlik.
Honnan van ennyi fogyatékos?
2021. márc. 19. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!