Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Magyarországon kényszeroltás zajlik?

Figyelt kérdés
Nem felháborító ez egy kicsit? Mire vetemedik még a diktatúra?
2021. márc. 19. 17:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én értem mire gondolt a kérdező. Rossz a megfogalmazás persze.

Nekem nem tetszik ami most zajlik hiszen a fasiszta náci megkülönböztetés szintjére süllyed vissza az emberiség.

De amíg vannak közöttünk olyan véglények mint #3 addig nem lesz tömeges felkelés.

Igen, még nincsenek katonák akik elfognának és beléddödnék a tűt, de ha a vakcinaútlevelet meg tudták csinálni akkor ezt is meg tudnák.

2021. márc. 19. 19:05
 12/31 anonim ***** válasza:
74%

10

Kár hogy senki nem hitte el azt hogy kenyszeroltas zajlik Magyarországon

2021. márc. 19. 19:06
 13/31 A kérdező kommentje:

Dehogynem.

6-os komment: "De mégis ki kényszerít bárkit is oltásra? Miért kell hazudnod kérdező?"

Ezzel 4 ember nem ért egyet.

2021. márc. 19. 19:14
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

13

Igaz tudod hogy vannak olyanok akik mindent le ixeznek mert más boldogsaguk nincsen az életben?

2021. márc. 19. 19:22
 15/31 anonim ***** válasza:
40%
Zsarolnak ezerrel, nem véletlenül maffia kormány.
2021. márc. 19. 19:29
 16/31 A kérdező kommentje:

Tényleg vannak ilyen emberek? De azért látod, hogy a 15-ös kommentelő is egy ilyen fogyatékos, aki elhiszi.

2021. márc. 19. 19:32
 17/31 anonim ***** válasza:

16

Igen vannak ilyen emberek

És igazad van tényleg vannak ilyen fogyik akik elhisznek ilyeneket,hiába írod le nekik hogy kamu kérdés volt.En is csináltam párszor ilyet azt amikor leírtam hogy kamu kérdés volt akkor jelentettek a moderatornak,többre nem tellett nekik

2021. márc. 19. 19:35
 18/31 anonim ***** válasza:
Majd újra gondolod a kérdést - ha ugyan képes vagy erre a számodra bonyolult műveletre, - amikor a munkáltatód választás elé állít, hogy vagy döfetsz vagy mehetsz! Fingod nincs arról, hogy mennyi helyen folyik ez, - ennyit a bugyuta "tesztedről"! Sok céget támogat engedményekkel az állam! Remélem, vágod! De maszekok is meghúzták már ezt n helyen - és egyik sem fogja nyíltan a szemedbe mondani, - mert ráadásul az indoklás kötelezettsége sem létezik már, - hogy ezért pörögsz már fél éve az utca porával szennyezett levegőben, miután kirúgtak. "Teszt!" -Bohóc!
2021. márc. 20. 02:24
 19/31 anonim ***** válasza:

Unalmas, hazug, demagóg, uszító vagy kérdező.

És a többi ország, ott milyen az oltás, ott önkéntes ugye?

A diktatúrázás a "szegény" érv nélküli ember, unalmas szava.

2021. márc. 20. 05:15
 20/31 A kérdező kommentje:

Miért hazudsz ekkorát? Sorold már hol történt ilyen!

Olvasd végig a kommenteket, fogyi!

2021. márc. 20. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!