Mi a véleményetek arról, hogy Magyarországon kényszeroltás zajlik?
Én értem mire gondolt a kérdező. Rossz a megfogalmazás persze.
Nekem nem tetszik ami most zajlik hiszen a fasiszta náci megkülönböztetés szintjére süllyed vissza az emberiség.
De amíg vannak közöttünk olyan véglények mint #3 addig nem lesz tömeges felkelés.
Igen, még nincsenek katonák akik elfognának és beléddödnék a tűt, de ha a vakcinaútlevelet meg tudták csinálni akkor ezt is meg tudnák.
10
Kár hogy senki nem hitte el azt hogy kenyszeroltas zajlik Magyarországon
Dehogynem.
6-os komment: "De mégis ki kényszerít bárkit is oltásra? Miért kell hazudnod kérdező?"
Ezzel 4 ember nem ért egyet.
13
Igaz tudod hogy vannak olyanok akik mindent le ixeznek mert más boldogsaguk nincsen az életben?
Tényleg vannak ilyen emberek? De azért látod, hogy a 15-ös kommentelő is egy ilyen fogyatékos, aki elhiszi.
16
Igen vannak ilyen emberek
És igazad van tényleg vannak ilyen fogyik akik elhisznek ilyeneket,hiába írod le nekik hogy kamu kérdés volt.En is csináltam párszor ilyet azt amikor leírtam hogy kamu kérdés volt akkor jelentettek a moderatornak,többre nem tellett nekik
Unalmas, hazug, demagóg, uszító vagy kérdező.
És a többi ország, ott milyen az oltás, ott önkéntes ugye?
A diktatúrázás a "szegény" érv nélküli ember, unalmas szava.
Miért hazudsz ekkorát? Sorold már hol történt ilyen!
Olvasd végig a kommenteket, fogyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!