Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csinál úgy a kormány...

Miért csinál úgy a kormány mintha az emberek nem akarnának oltakozni,holott a regisztráltakat sem tudják egyenlőre megfelelő gyorsaságban beoltani?

Figyelt kérdés
A labda náluk van,sokan várnak oltásra,gyorsíthatnának,ez emberek várják ezt.

#sokan regisztráltak,de nem kaptak oltást
2021. márc. 19. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
#10 De attól mert itt élsz még nem szakadhatsz el a realitástól. Itt sokkal többen kapták már meg a védőoltást mint a többi országban. Az, hogy csak Málta áll jobban nálunk az pont azt jelenti, hogy itt jól csinálják, jobban, mint a többiek.
2021. márc. 19. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:
43%

Istenem, kérdező. Annyi oltást tudnak beadni, amennyi van. Tény, hogy káoszos és rosszul szervezett és hogy az "1 hétvége alatt beoltunk 1 millió embert" kijelentés kamu, de attól még nincs több. Ma értük el a 1,5 millió beoltottat, 400 ezren kaptak 2. oltást. A hírekben pontosan lehet követni, hogy hány beoltott van és hány oltás. Most érkezett új szállítmány, azt be kell vizsgálni, el kell szállítani az ország különböző pontjaira. Ez nem úgy megy, hogy érkezik reggel 500 ezer kínai és még aznap lehet oltani vele Szombathelyen.

Én is regisztráltam, én sem vagyok beoltva. A körzetemben előző héten kapott a 65 éves anyukám (nem krónikus beteg), akkor a dokinál a legfiatalabb egészséges ember 60 éves volt a listán.

Az pedig szintén igaz, hogy az emberek nem akarnak. 3 millióan regisztráltak, a kormány meg 70%os átoltottságot szeretne. Tehát egyszerre igaz, hogy nincs elég oltàs és nincs elég regisztrált sem.

2021. márc. 19. 15:32
 13/16 anonim ***** válasza:
41%

Napi szinten, bőven 60-70ezer felett van az oltások száma.

Mivel lennél elégedett?

Ha napi 10.000 volna az is kevés lenne, mert akkor 20.000 lenne a jó.

Most, hogy ennyi van, napi 1.000.000 kéne, ugye?

Szinte minden 60 év feletti rokon, barát, ismerős be van oltva már a 2.-al is.

És tudod, hol lakok? 2400fős faluban, az Alföldön.

2021. márc. 19. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
59%

"1 hétvége alatt beoltunk 1 millió embert"

ha nem igaz, akkor miért kell ilyet állítani.

se szervezés, se orvos, se vakcina nincs egy ilyenhez.

nem értem, hogy miért kell a fidesznek mindenben hazudnia.

2021. márc. 19. 15:41
 15/16 A kérdező kommentje:

13,Akkor lennék elégedett,ha a regisztrációnk alapján,azaz január eleje óta megkaphattuk volna.Én pesti vagyok,és nem vagyok beoltva,és 61 éves vagyok,erre mit lépsz? Egy "tinédzserre" levelezel,aki nincs beoltva,és lázong...ugye????

Lassan megy, lássuk be,-tudom nehéz-lehet kéne egy kis segítség talán az önkormányzatokat is be lehetett volna jobban vonni ebb e kampánymunkába.

De kedves uraim-itt most az idővel vagyunk harcban,ami valljuk meg nagyon kevés,főleg akkor amikor ennyien vannak intenzíven,és halnak meg naponta.

Egyszerüen ez nagyon lassú,nem tudom miért szajkózzák,hogy jelentkezzünk oltásra......elmegy a józan eszem ettől!

2021. márc. 19. 17:04
 16/16 anonim ***** válasza:
61%
Valóban ellentmondás. Majd ha mindenkit beoltottak, aki regisztrált, akkor majd lehet ezzel jönni.De még elég messze vagyunk attól.
2021. márc. 19. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!