A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok, mert a mostani kormány nagyon kompetens,nagy hiba lenne leváltani, nem sírnék a demokráciáért, azt sem bánnám, ha eltörölnék teljesen
Fideszes vagyok, de úgy gondolom, hogy a demokrácia a fontos, mert a jelenlegi kormány is elmehet majd egy olyan irányba, hogy le kell váltani őket
Ellenzéki vagyok, és ezért természetesen demokráciapárti, mert ez az útja a kormány leváltásának
18 szavazat
2/9 anonim válasza:
400 forint a forró lángos, soká éljen Orbán Viktor!
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor szavazzatok fent ennek megfelelően.
2021. márc. 19. 07:44
6/9 anonim válasza:
3-al egyetértve, a Fidesz már rég megérett a leváltásra de én éltem a baloldali "demokráciákban", és jelenleg is látom a "konstruktív" ellenzéki munkájukat. És van annyi képzelő erőm hogy elképzeljem az óránként fellépő kormányválságokat amikor az elvek is számítani fognak nem csak az orbanofóbia.
7/9 anonim válasza:
"A demokrácia azt jelenti, hogy az emberek szabadon megválaszthatják az elnyomójukat" - Moammer Kadhafi
8/9 anonim válasza:
Igen, fontos nekik, de csak az a fajta "demokrácia", ahol ők bármit megtehetnek és mindenki másnak kuss.
9/9 anonim válasza:
A Momentum látja úgy, mint a 8-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!