A Lánchíd olyan mint a Seuso-kincsek? Később, drágábban, kevesebbet.
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 20:37
1/10 A kérdező kommentje:
Érdekes módon akkor senki se kritizálta a Fideszt, hogy miért csak drágábban tudott kevesebb kincset visszaszerezni, mint amennyit a baloldal tudott volna.
Ezzel persze nem felmenteni akarom a baloldalt.
2021. márc. 18. 20:40
3/10 anonim válasza:
#1 Mi az hogy senki sem bírálta a fideszt? Mi lenne ha megnéznéd micsoda ellenkampány ment akkor IS a fidesz ellenében?
4/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy miért szavaztok ilyen alkalmatlan politikusokra.
2021. márc. 18. 20:42
5/10 anonim válasza:
#2 Kik és milyen alkalmatlan politikusokra? Mi lenne ha előbb átgondolnád mit akarsz kérdezni majd úgy írnád le hogy érteni is lehessen? Vagy nem is akarsz értelmes választ?
6/10 A kérdező kommentje:
Szerinted milyen alkalmatlan politikusokra gondolok??????? Azokra az alkalmatlan politikusokra, akik egy év közpénzből végzett munka után kevesebb eredményt tudnak felmutatni, mintha semmit se csináltak volna.
2021. márc. 18. 20:52
8/10 A kérdező kommentje:
Megbántottam az Orbánodat?
2021. márc. 18. 20:55
9/10 anonim válasza:
Kérdező, te írtál ki egy olyan "kérdést" amiben nem lehet tudni mi a kérdés. Többször vissza is kérdeztem rá, még most sem sikerült megmondanod mit kérdezel. Az viszont a #8-ból kiderült, hogy szerettél volna egy orbánozást csinálni.
Hát, nem jött be!
10/10 A kérdező kommentje:
Melyik kérdésem volt az értelmetlen? Eddig szerintem mindegyiknek volt értelme, legfeljebb te vagy az értelmi fogyatékos, hogy nehézséget okoz a megértésük.
2021. márc. 18. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!