Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Hogy fogalmazhatt...

Ellenzékiek! Hogy fogalmazhattok meg kritikát a kormányról, ha még a Nemzeti Konzultációt sem tőltöttétek ki?

Figyelt kérdés

A rendszerváltás után az első kormány (pedig sok volt), aki megkérdezi az emberek véleményét. A járványról, annak nyitási mechanizmusáról ma 20-ig lehet nyilatkozni. Én jogosan várok is el nyitást, ha eljön az ideje év végére. De ti, akik egy egyszerű kérdőívet nem vagytok képesek kitőlteni, amit nem mindenki adott le, hogyan fogalmazhattok meg bármi kritikát a kormánnyal szemben. Hisz nem hallja a hangotok, mert nem írtatok neki?

Az a minimális követelmény ahhoz, hogy az ember kritikát fogalmazzon meg, hogy elmondja a véleményét a kormánynak. Hiszen ahhoz, hogy a szánk íze szerinti intézkedéseket hozanak, minimum ismerniük kell a véleményünk Tudod!? Ha még el sem mondod, miért vársz el bármit is? Én nem vagyok fideszes, de kitőltöttem legalább a nemzeti konzultációkat. De te? Hát nem tudom

2021. márc. 18. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Be kéne már fejezni a miliárdos nemzeti komunikáció cirkuszt..felesleges..amilyenek a kérdések kb. olyanok benne a válszok..manipuláció az egész..
2021. márc. 21. 21:15
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Milyen kérdőív az, ahol nincs olyan válasz, ami megfelelne a véleményemnek?
2021. márc. 25. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:
77%

Állítólag a mostaniban lesz egy kérdés arról, hogy a Pókember is az ellenségünk-e vagy nem?

Erre is kíváncsiak! Legalább annyira, mint más olyan kérdésre adott válaszra, amit beleírtak a nemzeti konzultációba! Röhej. Ki az aki elhiszi, hogy nem a politikai és jelentős anyagi haszon szerzés miatt csinálják ezt az idiotizmust.

2021. júl. 1. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!