Csak én látom úgy, hogy Bíró András Zsoltnál (akit egyébként Vona példaképének tart) jobban nem is fogalmazhatta volna meg senki, miért gusztustalan, amit a Jobbik csinált?
"Nem elegáns nemzeti ügyben feltételeket szabni"
A történtek után egyáltalán milyen indíttatásból szavazhat rájuk nemzeti érzelmű ember, a Fidesz-fóbián kívül?
Nemzeti ügy addig amíg az mindenre kiterjed és nem csak a Fidesz egy újabb kampány fogása, hiszen jól látszik, hogy magasról tesznek rá hány menekült lépi át Európa és Magyarország határait, az egyetlen amiért hangzatos kijelentéseket tesznek ellen az az, hogy így több ember tudnak megfogni, a Jobbik támogatta volna őket amennyiben az mindenkire kiterjed, de az hol reális, hogy a gazdag jöhet a szegény nem? Elvileg Európa védelme a cél. Márpedig az ISIS vagy más szervezetek nem küzdenek pénz hiányában, ha így jöhetnek így fognak.
A Fidesz századszorra is szembeköpte a magyar és európai társadalmat. Hazudott.
Én nem ismerem ezt a Bírót, de ha ilyen kijelentéseket tesz akkor konkrétan annyira nincs tisztában a jelen politikai helyzettel, mint egy átlagos 5.es gyerek.
Nem vagyok Jobbik-párti, de miért lenne gusztustalan, ha nem szavazott meg egy értelmetlen módosítást! Ez sem, és a népszavazás sem nemzeti ügy, csupán Fidesz propaganda. Ahogyan a Magyar Idők is azt szajkózza.
Kivételesen egyetértek a kikötésükkel. Az valóban nemzeti ügy.
Mi a gusztustalanabb?
Nem megszavazni egy önmagában semmit nem garantáló alkotmánymdosítást.....
Vagy pénzért árulni állampolgárságot?
(nem vagy jobbikos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!