Gulyás Gergely a mai sajtótájékoztatón Gyurcsányozott, Brüsszelezett, fúj-fúj baloldalazott egyet, egyébként semmi érdemleges nem hangzott el. Ez a köztévé színvonala?
"A nyugalmamhoz az olyanok is nagyban hozzájárulnak, mint te"
Képzelj el egy alapvetően jóléti államot, ahol azon röhögnek, ha az illető 9 euróért dolgozik óránként. Nálunk 9 eurós órabér már versenyképes, magas fizetésnek számít.
Az országot külföld tartja életben, minden jó minőségű terméket exportálunk, minden szutykot importálunk.
A panelek hazája vagyunk, sok külföldi sírógörcsöt kapna, ha úgy kellene élnie, mint egy átlagmagyar: marhavagonokban a tömegközlekedés, pocsék közbiztonság, túlárazott, silány lakhatás, stb.
Én is mosolygok, mert én 2 év, és itt hagyom ezt a pöcegödör országot, és a nyaralás nem a szutykos, húgyos Balatonon lesz. 😉
Én is mosolygok, mert én 2 év, és itt hagyom ezt a pöcegödör országot, és a nyaralás nem a szutykos, húgyos Balatonon lesz.
Ezt is köszönöm.
13: " mert én 2 év, és itt hagyom ezt a pöcegödör országot,"
Töröd már a magyart, Endrú? :)
"Én is mosolygok, mert én 2 év, és itt hagyom ezt a pöcegödör országot, és a nyaralás nem a szutykos, húgyos Balatonon lesz. 😉"
Akkor eddig miért itt nyaraltál? Egy hét a balatonnál olyan áron mozog mint egy adriai kirándulás vagy egyiptom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!