Szerintetek mi érdemlegeset csinál majd Karácsony az 5 évében?
Szerintem kb ugyanaz lesz minden, mint Tarlós idejében. Az egész kampány arra épült, hogy mennyire utáljuk a Fideszt, bebizonyítani, hogy a fidesz rendszer leváltható.
Nade mire váltjuk le? Semmi előrelépést nem várok ettől a választástól.
Ma ugyanúgy kelek fel, mintha tegnap Tarlós nyert volna. 5 év múlva is ugyanaz lesz, mintha Tarlós lenne a hatalmon.
Persze most a fideszesek helyett a baloldaliak eszik meg a közpénzt, de ugye mivel én nem vagyok érintett egyik oldal felől sem, teljesen hidegen hagy.
Le merem fogadni, hogy a zöld Budapest, ami Puzsér programja, is csak 5. éve végére kerül megvalósításra, és akkor is csak akkor ha a nép nyomást gyakorol rájuk.
Tehát nem lesz itt nyugat. Nem hiszek abban, hogy a Gergő nyugati liberális gondolkodású lenne. Egyszerűen csak egy fidesz ellenzéki "elit" tagja.
"kb ugyanaz lesz minden, mint Tarlós idejében. Az egész kampány arra épült, hogy mennyire utáljuk a Fideszt, "
Tarlós az fideszes miért utálta volna a fideszt?
Én abban nem vagyok biztos, hogy nem fekszik le a fidesz maffiának.
Pont ez a lényege a mondanivalómnak.
Oké hogy ezzel kampányol, de nem hiszem hogy lépéseket tenne az ügyben.
Orbán is megígérte, hogy elszámoltatja Gyurcsányt. Erre Gyurcsány az egyik legnagyobb ellenzéki párt tagja.
Nyilván azt csinálja majd, amit a Fidesz kormány megenged neki.
Merthogy mindenhol gáncsolni fogják, az tuti.
De mondjuk nézzük meg ezt a Lackner ügyet:
-Aki nem keres 100 milliót politikusként hülye. + Drogozás + életre szóló viszedést kell összeszedni politikusként, hamár megvan a lehetőség rá.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=K81Udp7TxJ8
Okt. 5. Karácsony Gergely Már 2 héttel ezelőtt is mosta a saját mszp korrupciós ügyekért felelős Lackner és Gajda hátsóját.
Ő fogja itt a korrupciót megállítani? :DDD
Emberek tömegei arcába hazudik ezen a felvételen, csak azért hogy a korrupt mszp társai ne kerüljenek botrányba.
Hozzátenném, hogy Tarlós sem jó szerintem, de benne volt annyi tisztesség, hogy yyilvánosan elítélje Borkai-t.
#8 Erőfeszítései - azok lesznek. Majd ugyanúgy ahogyan főnökének, gyurcsánynak is voltak. Majd elmondja Karácsony is 5 év múlva, hogy majd megszakadt hogy úgy tűnjön mintha kormányoztak volna, miközben nem csináltak semmit.
Zuglóban mit csinált 5 éven keresztül? Ha olyan jó polgármestere volt egy kerületnek hogy alkalmassá váljon az egész főváros vezetésére akkor miért nem hallottunk tőle a kampány során egyetlen egy olyan dolgot sem amit sikerült elérnie, megcsinálnia, fejlesztenie - vagy zöldítenie - Zuglóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!