A Fidesz hiteles abból a szempontból, hogy keresztény pártként határozza meg magát? Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
8
Ezzel annyi a probléma, hogy amit az ateisták véleménynek hívnak, az 100 százalékban csak fikázás. Ja, és minden keresztény bigott vallási fanatikus szerintük. Persze óriási a sértődés, ha én is beleszólok abba, hogy egy ateista hogyan éljen, és miről mit gondoljon.
Ezt azért érezheted így, mert a vallási dogmákat a hited alapján tényként fogadod el és nem is vagy hajlandó végiggondolni, hogy azokban valami nem gömbölyű, vagy ugyanígy kritika nélkül elfogadod a vallási közösséged kollektív véleményét ezek értelmezéséről.
14
Pont erről beszélek. Nem is ismersz de felállítasz egy sztereotip képet rólam, 100 százalékban negatív dolgokkal. Utalsz arra, hogy ki is van mosva az agyam "vallásilag". De neeem, egy ateista sohasem provokál...ugyan már!
A vallásom úgy kezelem ahogy én látom jónak, és nem úgy ahogy a Pápa, vagy ahogy az ateisták. Én döntöm el, hogy mi fér bele és mi nem, senki más. Úgy állok a másik emberhez, ahogyan az ő áll hozzám. Ha megüt, visszakapja, ha normális, én is az vagyok. Ha kötekedik velem mert unalmas az élete, akkor keményen leszidom.
És ezeket a 21. században el kell magyaráznom? Tényleg hülyül elfelé az emberiség, de brutális mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!