Miért szavaz valaki a 21.században egy ilyen ellenzékre?
Figyelt kérdés
Ha tudatában vannak vele, hogy tökéletlenek, akkor miért szavaz valaki rájuk? Tudom, hogy van ez a hülye duma, hogy "a Fidesztől minden jobb" és az "adjuk nekik egy eselyt", de akkor is egy ország sorsáról fognak dönteni olyanok, akiknek csak jól megy a hülyités. Már most látszik, hogy nem tudnak együtt dolgozni, mi lene később?2021. márc. 18. 05:04
21/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nevetséges, hogy diktátornak nevezik, mert nem értett egyet egy-két kérdésben az Unióval. Én Hollandiában nőttem fel és tudom, hogy pl ők nagyon okosnak hiszik magukat és lenézik a kelet európaiakat. Szóval nekünk kussolni kéne, ha ők akarnak valami törvényt módosítani, mert mi hülyék vagyunk. Orbán csak megfricskázta az egójukat. Az ellenzék viszont töketlen, csak azt csinálná amit az EU mond. Mi lennénk az EU csicskása. Egyetlenegy politikst sem tudom az ellenzektől, aki ha kell, tudna vitatkozni egy pl. holland politikussal.
2021. márc. 19. 06:41
22/24 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy Eu csicskása. :)
Az eu melyik szervére gondolsz pontosan?
Bizottság, parlament vagy tanács?
Tudod, hogy melyiknek milyen jogkörei vannak?
23/24 anonim válasza:
A hollandok meg hiába akarnak törvényt módosítani, az nem így működik.
24/24 anonim válasza:
Miért szavaz valaki a 21. században egy ilyen kormányra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!