Szerintetek Gyurcsány jobb volt?
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 19:58
31/54 anonim válasza:
Ezt már írtad. Csak az még nem derült ki, hogy ha anno nem lopták szét az országot a Tiborczok, Mészárosok, satöbbik akkor ezek miért következhettek be.
32/54 anonim válasza:
Kérdezd Orbánt, az ő haverjai.
34/54 anonim válasza:
Engem kérdezel, hogy Orbán haverjai miért lopják szét az országot 10 éve? Mert ez van a vérükben.
35/54 anonim válasza:
Én azt kérdeztem, hogy 2010-előtt, mint írtad nem lopták szét az országot a Mészárosok, Tiborczok, ennek ellenére soha nem tudták tartani a 3%-os államháztartási hiányt, és az államadósság is eléggé megnőtt. Erre lettem volna kíváncsi miért, mert ugye írjátok, hogy jobb volt akkor.
36/54 anonim válasza:
Mert szerinted az hogy az embernek jobb volt-e az élete az határozza meg mekkora az államháztartási hiány? Ez kb az utolsó szempont.
37/54 anonim válasza:
Szerinted nem befolyásolja? Hitelekből lehet "jól élni", egy darabig.
38/54 anonim válasza:
37
Ezt alaposan megfogja tanulni azon fiatalok sokasága, akik most adósodnak el CSOK-kal és hasonlókkal.
39/54 anonim válasza:
Kb., ahogy egy ország is ha így csinálják.
40/54 anonim válasza:
Van türelmed ehhez a szerencsétlen gyurcsányistához. :)
Ennek már annyi, kimosták az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!