Sulek Péter kérdése:
Mi a véleményetek a Budapest-Belgrád vasútvonal építéséről ?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 21:22
1/18 anonim válasza:
A friss házasoknak szüksége lesz egy kis pénzre az éltekezdéshez.
Építsék hát.
2/18 anonim válasza:
Sima lopás, ezzel mindenki tisztában van, nem véletlenül kellet titkosítani a szerződéseket egy VASÚTVONAL építése miatt.
3/18 anonim válasza:
Építhetnék legalább úgy, hogy valami értelmes települést is érintsen Magyarországon Budapesten kívül...
4/18 anonim válasza:
Nekem kell a vasút, adok rá neked kölcsönt, amiből én felépítem. Kínaiaknak kell, adtak rá kölcsönt, hogy megépítsék belőle maguknak. Nekünk semmi mást nem kell tenni, mint visszafizetni a kölcsönt.
5/18 anonim válasza:
Azt írják róla, hogy soha nem fog megtérülni. Másrészt pedig természetes dolognak kellene lennie, ogy fejlesztik a szomszédországokkal való összeköttetést. Remélem lesz Vasútfejlesztés Kolozsvárig, Temesvárig, Kassáig stb.
A kínai befolyás erős Szerbiában is, ez is benne lehet a pakliban.
A másik kérdés, hogy Píreusz és Belgrád között is kellene fejleszteni a vasutat.
6/18 anonim válasza:
3-as!
Szegedet, Kecskemétet nem fogja érinteni?
7/18 anonim válasza:
Erről nekem egy Sztálinos anekdota jut eszembe. Állítólag van oroszországban egy vasútvonal amely nyílegyenesen halad de van benne egy félkörív kitérő. Amikor Sztálin elvtárs rátette a vonalzót a térképre és kijelölte az irányt véletlenül belógott az ujja és körberajzolta. Mivel senki sem mert neki szólni ezért így építették meg vasutat.
8/18 anonim válasza:
#6 A felújításra kerülő Bp-Belgrád vonal(150-es) a pusztában fút, a lehető legmesszebb kikerülve minden várost, nem érinti se szegedet, se Kecskemétet. Kiskunhalas a legnagyobb "város", amit Magyarországon érint.
9/18 anonim válasza:
8-as!
Komolyan? Hát ez így nem hangzik olyan jól, de majd talán felvirágzik Kiskunhalas :)
10/18 anonim válasza:
Köztudott, hogy a személyvonatok csak a veszteséget termelik. Hát ne koptassák azt a drága sínt. Ahogy mészáros barátunkat ismerjük azt a NAGYON drága sínt. Majd dől az áru a vasútvonalon kínából mert az úgy kell nekünk mint egy falat kenyér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!