Egy Jakab - Fekete-Győr vitában ki nyerne?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 19:08
A kérdező szavazást indított:
Jakab Péter
Fekete-Győr András
19 szavazat
1/36 anonim válasza:
Fekete-Győr András. Ő egy értelmiségi politikus, fiatal, lendületes, szép politikai karrier áll előtte. Jakab Gyurcsány csicskája, aki addig marad, ameddig az említettnek érdekében áll.
2/36 anonim válasza:
Kérdés, hogy a győztessel kimerne-e állni Orbán egy miniszterelnökjelölti vitára? Nyilván nem. :)
3/36 anonim válasza:
1
Jakabnak semmi köze Gyurcsányhoz, agyadra ment az Origó.
4/36 anonim válasza:
Orbán, mert az ellenzéki összefogás gyengülne
5/36 anonim válasza:
összehasonlíthatatlan, Fegyőr egy erős ellenzéki párt elnöke, Jakab egy kisnyilas egy bukott párttal
6/36 anonim válasza:
5
Csak megsúgom, hogy jelenleg a JObbik támogatottsága duplája a Momentuménak.. :)
7/36 anonim válasza:
"Jakabnak semmi köze Gyurcsányhoz"
Együtt akarnak kormányozni, kedves honfitársam! Jó reggelt!
9/36 anonim válasza:
7
Azért meg együtt akarnak kormányozni még nem Gyurcsány csicskája Jakab.
Vagy Orbán meg Semlyén csicskája?
10/36 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy a csicskája. Csak azt a baromságot cáfoltam, hogy nincs közük egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!