Hasonlóan népszerűtlen lehet már lassan a Fidesz mint annak idején az Mszp-Szdsz koalíció?
Ez a korona-járvány biztos nem használt a népszerűségüknek.
De szerintem csak találgatni lehet.
Engem az riaszt meg ebben az egészben, hogy még mindig nem az elmúlt évek brutális rablásai, a mindenhol rákos daganatként burjánzó korrupció, az "illiberalizmus" néven becézett diktatórikus törekvések miatt fordultak el az emberek a Fidesztől, hanem mert menni akarnak kocsmázni.
A legszebb az egészben, hogy a járvány kezelése kb. az egyetlen dolog, amiben legalább nagyjából támogatom a kormányt. Csak azért mondom, mert te meg kiábrándultál belőlük, gondolom, szintén a járványkezelés miatt, erre az a hülye helyzet alakult ki, hogy nekem kéne őket megvédenem veled szemben. :D Na, azért nem mindenben, mert a kínai szarjukkal inkább beöntést adjanak egymásnak a tisztelt honatyák, meg azért nem ártana némi pénzzel megsegíteni az egyébként adófizető polgárokat, de a korlátozások és a maszkhasználat engem nem dühítenek fel, és örülök, hogy nem engednek az elégedetlenkedőknek.
Fura világ lett, nem? :)
úgy látszik a fideszeseknek is sok volt a tavaly év végén a 2. hullám közepén a focira 150 milliárd, eüre 50 milliárd.
aztán jött a vétó, kihisztizte a fidesz a pénzt, és hol van?
hova került a lóvé, mi van vele?
ami elvileg covid segély.
mert 1 bajba került állását vesztett sem kapott 1 fillért sem, ahogy a bezárt boltosok se semmit az biztos.
aztán jött az igen szimpatikus, ha ugatni meg tüntetni mersz ez ellen, akkor az 5 kiló.
majd jött a club rádió letiltása desszertként.
az eü dolgozók szerződési kényszere.
ez így összeadódhatott a fideszes fejekben is, hogy talán mégsem így kellene viselkednie egy ország vezetésének ekkora bajban.
és akkor jött még bónusznak a kínai meg az orosz vakcina, csak hogy teljes legyen a népakarattal való szembemenés.
Elnézve a komment szekciót a kormány FB posztjai alatt az utóbbi hónapokban... Mondanám hogy 2022-ben végre le lesznek váltva, de a birka megy és nem gondolkozik, megeszi amit elé tesznek.
Én bármelyik pártnak örülnék, már csak azért mert nem őket kell néznem odafent, illetve nem orbánt ahogy MINDIG ALÁÍR VALAMI SZART.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!