Ha Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is meghalna a járványban, akkor szétesne az ellenzéki koalíció?
Úgy tudom, Dobrev Klára beteg és a férje is elkaphatja a kórt, mert ha a mutáns vírussal van megfertőződve, akkor az harapósabb, mint amelyik tavaly fertőzött, virulensebb, meg a mortalitása is nagyobb.
Nem kívánom nekik, de megeshet, hogy végzetesen érintené őket, de akkor mi lesz a DK sorsa, illetve az összefogással mi fog történni /?/, mert Gyurcsány hatalmas tapasztalata nélkül, aki összehozta az egészet, sanszos, hogy szétesik az egész.
Azt ugye tudod, hogy az mi történik azzal aki átkozódik?
Mondjuk én nem kívánom neked, de az ellenzék aktivistái egyte szélsőségesebbek, és úgy látom, ha itt baloban ti nyertek, akkor jobb ha megyek/megyünk...
Persze, de a miniszterelnök kapott oltást.
Egy csomó párt járt már eddig is így, szétszakadtak, elfogytak, mert összemarakodtak.
A DK Gyurcsány nélkül nem nagyon működne.
Politikailag sincs más erős embere, de szerintem anyagilag sincs.
Más meg nem tudja összefogni az ellenzéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!