Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Gyurcsány Ferenc és Dobrev...

Ha Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is meghalna a járványban, akkor szétesne az ellenzéki koalíció?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, Dobrev Klára beteg és a férje is elkaphatja a kórt, mert ha a mutáns vírussal van megfertőződve, akkor az harapósabb, mint amelyik tavaly fertőzött, virulensebb, meg a mortalitása is nagyobb.

Nem kívánom nekik, de megeshet, hogy végzetesen érintené őket, de akkor mi lesz a DK sorsa, illetve az összefogással mi fog történni /?/, mert Gyurcsány hatalmas tapasztalata nélkül, aki összehozta az egészet, sanszos, hogy szétesik az egész.

2021. márc. 8. 03:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem kívánság műsor, ha elpatkolnak, lesz jelentkező bőven a helyükre, hadd ne kelljen sorolnom.
2021. márc. 8. 05:59
 2/26 A kérdező kommentje:
Jelentkező az lesz, az nem kétséges és éppen ez fogja összeugrasztani a pártokat.
2021. márc. 8. 06:20
 3/26 anonim ***** válasza:
47%
Én remélem inkább a 133 legbátrabb patkol el minél hamarabb.
2021. márc. 8. 06:24
 4/26 anonim ***** válasza:
49%

Azt ugye tudod, hogy az mi történik azzal aki átkozódik?

Mondjuk én nem kívánom neked, de az ellenzék aktivistái egyte szélsőségesebbek, és úgy látom, ha itt baloban ti nyertek, akkor jobb ha megyek/megyünk...

2021. márc. 8. 06:49
 5/26 anonim ***** válasza:
34%
Ha melnököt elvinné a járvány, akkor szétesne a fidesz?
2021. márc. 8. 06:51
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
Jelentéktelenné válna és igen ezért szét is esne.
2021. márc. 8. 06:56
 7/26 A kérdező kommentje:

Persze, de a miniszterelnök kapott oltást.

Egy csomó párt járt már eddig is így, szétszakadtak, elfogytak, mert összemarakodtak.

2021. márc. 8. 06:58
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

A DK Gyurcsány nélkül nem nagyon működne.

Politikailag sincs más erős embere, de szerintem anyagilag sincs.

Más meg nem tudja összefogni az ellenzéket.

2021. márc. 8. 07:12
 9/26 A kérdező kommentje:
#8 ezt érzem én is
2021. márc. 8. 07:22
 10/26 anonim ***** válasza:
35%
Az összefogás teljesen jól meglenne Gyurcsányék nélkül is, hisz van jópár tapasztalt és ügyes politikusuk.
2021. márc. 8. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!